Anasayfa /  Foto Galeri

Bugün hava nasıl olacak? İşte 15 Eylül il il hava durumu tahminleri

Meteoroloji'den peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Bolu, Karabük, Ordu,Giresun ve Samsunun doğusunda kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyor. Peki hava nasıl olacak? İşte 15 Eylül Meteoroloji'den il il hava durumu tahminleri

Bugün hava nasıl olacak? İşte 15 Eylül il il hava durumu tahminleri - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Muğla çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Bolu, Karabük, Ordu ve Giresun çevreleri ile Samsun’un doğusunda yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Bugün hava nasıl olacak? İşte 15 Eylül il il hava durumu tahminleri - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde 2 ila 6 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.

Bugün hava nasıl olacak? İşte 15 Eylül il il hava durumu tahminleri - Sayfa 3

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneyi ve Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bugün hava nasıl olacak? İşte 15 Eylül il il hava durumu tahminleri - Sayfa 4

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Bolu, Karabük, Ordu ve Giresun çevreleri ile Samsun’un doğusunda yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.