Anasayfa /  Foto Galeri

Bugün hava nasıl olacak? 28 Nisan Meteoroloji'den il il hava durumu tahminleri!

Hava durumu tahminleri belli oldu. Sıcak havalar etkisini sürdürürken Meteoroloji Doğu Anadolu Bölgesi'nde sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu. Son hava durumu tahminlerine göre, Kars, Ağrı, Iğdır, Hakkari ile Van'ın doğu kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerde 3 ila 6 derece artacak. İstanbul'da ise 28 Nisan Çarşamba günü sıcaklık en yüksek 22 derece olacak. Peki, bugün hava nasıl olacak? İşte, MGM İstanbul, Ankara, İzmir ve il il hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? 28 Nisan Meteoroloji'den il il hava durumu tahminleri! - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı bulutlu, Doğu Anadolu'nun doğusu ile batı kesimlerin yer yer çok bulutlu; Kars, Iğdır, Hakkari ile Van'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bugün hava nasıl olacak? 28 Nisan Meteoroloji'den il il hava durumu tahminleri! - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI: 

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde 3 ila 6 derece artarak, ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Bugün hava nasıl olacak? 28 Nisan Meteoroloji'den il il hava durumu tahminleri! - Sayfa 3

RÜZGAR: 

Rüzgarın batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara'nın güneyi, Ege ile Göller Yöresi'nde yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Bugün hava nasıl olacak? 28 Nisan Meteoroloji'den il il hava durumu tahminleri! - Sayfa 4

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ÇANAKKALE °C, 26°C
Parçalı bulutlu

İSTANBUL °C, 22°C
Parçalı bulutlu

KIRKLARELİ °C, 24°C
Parçalı bulutlu

KOCAELİ °C, 25°C
Parçalı bulutlu