Anasayfa /  Foto Galeri

Bugün hava nasıl olacak? 12 Ocak Meteoroloji'den tüm yurda uyarı! Kar ve yağmur geliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre bugün tüm yurtta yağış bekleniyor. Marmara, Kuzey Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu Bölgesi ve Akdeniz'in yüksek kesimleri kar yağışlı, Ege, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Karadeniz'in kıyı kesimleri sağanak yağışlı olacak.İşte 12 Ocak çarşamba günü hava durumu raporu...

Bugün hava nasıl olacak? 12 Ocak Meteoroloji'den tüm yurda uyarı! Kar ve yağmur geliyor... - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle karla karışık yağmur ve Kar, Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur şeklinde olması beklenen yağışların; Marmara'nın doğusu, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Muğla, Konya, Karaman, Çankırı, Amasya, Giresun, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman çevreleri ile Ankara'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Bugün hava nasıl olacak? 12 Ocak Meteoroloji'den tüm yurda uyarı! Kar ve yağmur geliyor... - Sayfa 2

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların Marmara'nın doğusu, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Muğla, Konya, Karaman, Çankırı, Amasya, Giresun, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman çevreleri ile Ankara'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bugün hava nasıl olacak? 12 Ocak Meteoroloji'den tüm yurda uyarı! Kar ve yağmur geliyor... - Sayfa 3

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (40-60 km/sa), Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli ve yer yer fırtına (50-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bugün hava nasıl olacak? 12 Ocak Meteoroloji'den tüm yurda uyarı! Kar ve yağmur geliyor... - Sayfa 4

Meteoroloji, İstanbul, Çanakkale, Edirne, Balıkesir, Tekirdağ, Kırklareli, Isparta ve Konya'ya sarı, Antalya'ya turuncu kodlu uyarıda bulundu.