Anasayfa /  Güncel

Bugün eczaneler açık mı? 15 Temmuz perşembe eczaneler kapalı mı?

15 Temmuz 2021 Perşembe gününü resmi tatil olması nedeniyle hastanelere ve eczanelere gidecek olanlar sağlık kuruluşlarının çalışma durumuna ilişkin detayları araştırmayı sürdürüyor. Peki, 15 Temmuz 2021 Perşembe yani bugün hastaneler ve eczaneler açık mı, kapalı mı?

Abone ol
Abone ol 15 Temmuz 2021 13:00

15 Temmuz 2021 Perşembe günü Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle ülke genelinde resmi tatil olacak. Kamu kurumlarının kapalı olacağı günde hastane ve eczane gibi sağlık kuruluşlarının nasıl hizmet vereceği araştırılmaya devam ediyor. İşte Perşembe günü hastane ya da eczaneye gidecek olan kişilerin bilmesi gereken detaylar…

BUGÜN HASTANELER AÇIK MI, KAPALI MI?

Hastaneler resmi tatillerde sadece acil bölümlerde hizmet veriyorlar bu nedenle 15 Temmuz 2021 Perşembe günü acil bölümler açık olacak, diğer alanlarda ise randevu olmayacak. Ancak koronavirüs aşılamalarında herhangi bir engel bulunmuyor. Yani 15 Temmuz 2021 Perşembe günü de aşı randevusu olanlar aşı olabilecekler.

ECZANELER PERŞEMBE GÜNÜ AÇIK MI?

Eczaneler ise resmi tatillerde nöbetçi eczane usulü hizmet veriyorlar. Her mahallede nüfusa göre en az 1 nöbetçi eczane yer alıyor. Size en yakın eczaneye giderek nöbetçi eczaneyi öğrenebilirsiniz.

 

Yorumlar