Anasayfa /  Foto Galeri

Bugün Dünya Madenciler Günü! 4 Aralık Dünya Madenciler Günü mesajları ve sözleri

Bugün 4 Aralık Dünya Madenciler Günü! Yurdun dört bir yanında çeşitli etkinliklerle bugün kutlanacak. On binlerce vatandaş ‘’ En güzel ve anlamlı 4 Aralık Madenciler Günü mesajları ve sözleri’’ araştırılmaya başlandı. Bugün 4 Aralık Dünya Madenciler Günü, madencilerin bu zor meslekte yanında olduğunu göstermek isteyenler Dünya Madenciler Günü ile ilgili sözleri araştırıyor...

Bugün Dünya Madenciler Günü! 4 Aralık Dünya Madenciler Günü mesajları ve sözleri - Sayfa 1

Emeğin ve alın teriyle çalışan madencilerimizin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü bugün kutlanıyor. Yerin kilometrelerce altında çalışan ve gün ışığından uzakta çalışan işçilerimizin günü için en güzel mesajlar araştırılıyor. Hal böyle olunca '' En güzel ve anlamlı Madenciler Günü mesajları ve sözleri'' araştırılmaya başlandı. Ülkemizde maden kaynakları oldukça fazladır. Bununla birlikte yer altında ailelerinden uzak emektar işçilerimizin sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Bu işin üstadı sayılan Santa Barbara'nın mağaraya girdiği gün 4 Aralık'tır bu nedenle 4 Aralık Dünya Madenciler günü olarak kutlanmaktadır.

Bugün Dünya Madenciler Günü! 4 Aralık Dünya Madenciler Günü mesajları ve sözleri - Sayfa 2

4 Aralık Dünya Madenciler Günü kutlanmaya başlandı. Haberimizde, bugüne özel en güzel mesajları ve sözleri bulabilir, yakın dostlarınıza atabilirsiniz.

İşte 4 Aralık Dünya Madenciler Günü mesajları;

Bugün Dünya Madenciler Günü! 4 Aralık Dünya Madenciler Günü mesajları ve sözleri - Sayfa 3

Bir avuç kömür için bir ömür veren madencilerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Bugün Dünya Madenciler Günü! 4 Aralık Dünya Madenciler Günü mesajları ve sözleri - Sayfa 4

Emeğin ve alın terinin simgesi madencilerimizin madenciler gününü kutlarız.