Anasayfa /  Foto Galeri

Bu telefonların özellikleri ve fiyatları şaşırtıyor! Telefon alacaklar dikkat!

Bu telefonların özellikleri ve fiyatları şaşırtıyor! Telefon alacaklar dikkat! - Sayfa 1

Malum, söz konusu akıllı telefon olduğunda önümüzde geniş bir yelpaze açılıyor. Haliyle insanlar hangi modeli alacağını şaşırabiliyorlar. Özellikle de söz konusu orta segment bir model olduğunda işiniz daha zor. Çünkü orta segmentte muazzam bir model yelpazesi bulunuyor. Şu aralar yeni bir telefon almayı düşünüp de kararsız kalanlar için akıllı telefon tavsiyesi tadında bir yazı hazırladık. Akıllı telefon tavsiyesi bazında önerdiğimiz modeller, orta segmente hitap eden ve fiyatları birbirine yakın olan telefonlar. Ayrıca bu telefonların son dönemde ülkemizde en çok satan modeller olduğunu da belirtmek gerekiyor. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu modeller hakkındaki özet tadındaki yazılarımızla başbaşa bırakalım.

Bu telefonların özellikleri ve fiyatları şaşırtıyor! Telefon alacaklar dikkat! - Sayfa 2

Telefon alacaklara tavsiyeler Xiaomi Mi 8 Lite: Orta segment bir model. Yonga seti olarak Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 6XX serisi yonga seti kullanıyor. Günlük işler için yeterli bir CPU ve GPU performansı mevcut. Hali hazırda Google Play üzerinde bulunan tüm oyunları açabilir. Fakat uzun süreli oynayışlarda (2 saat ve üzeri) ısınma, donma ve kasma gibi sorunlar ortaya çıkabilir. Sonuçta oyun odaklı bir telefon değil. Tasarım anlamında ince çerçevelere sahip çentikli bir ekranı mevcut. Ön ve arka kamera beklentileri karşılıyor.

Bu telefonların özellikleri ve fiyatları şaşırtıyor! Telefon alacaklar dikkat! - Sayfa 3

Arayüz tarafında bir takım eksikleri mevcut fakat bunlar kritik öneme sahip değil. Xiaomi genel olarak güncelleme ile ortaya çıkan sorunları kısa süre içerisinde gideren bir firma. F/P olarak alınabilir bir model.

Bu telefonların özellikleri ve fiyatları şaşırtıyor! Telefon alacaklar dikkat! - Sayfa 4

Huawei Mate 20 Lite: Son dönemin en popüler telefonlarından biri. İçerisinde Huawei’nin kendi üretimi olan Kirin 7XX serisi yonga seti bulunuyor. Bu yonga setinin Snapdragon 6XX serisiyle eşdeğer bir performansa sahip olduğunu söyleyebiliriz.