Anasayfa /  Ekonomi

Bu kripto para piyasaları adeta tersine çevirdi! Yüzde 100 değerlendi

Kripto paralar arasında her zaman Bitcoin en güçlüsü olarak gösteriliyordu. Ancak bir kripto para birimi daha var. 31 Mayıs'tan sonra yeniden 2 bin dolar seviyesini gördü, yatırımcısını sevindirdi. An itibariyle 1987 dolardan işlem görüyor. Uzmanlar yüzde 100 yükselişe ulaşan kripto para birimi için olumlu görüş belirtiyor.

Abone ol
Abone ol 14 Ağustos 2022 17:52

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), son 24 saatte %5 daha artarak Mayıs 2022’den bu yana ilk kez 2.000 dolar seviyelerine ulaştı. 3 aylık grafikte bile neredeyse eski seviyelerini tuttu. Ethereum 3 aylık grafik baz alındığında sadece yüzde 1’lik bir kayıpta bulunuyor.

Kripto para birimi Ethereum'un yükselişi devam edecek mi, hangi sınırı görecek? İşte detaylar...

Son 1 ayda müthiş çıkış yakalayan piyasanın en değerli ikinci varlığı yüzde 82’den fazla yükseliş kaydetti. Bin dolar ve altında alım yapanlar şu an 2x kazancı gördü.

Ethereum fiyatı Temmuz ayının başından beri sert bir şekilde yükseliyor ve son 40 gün içinde neredeyse %100 değer kazandı. Son fiyat rallisi, önümüzdeki ay gerçekleşecek olan birleştirme nedeniyle yükselişini gösteriyor. Ethereum daha da değerleneceğe benziyor.

Yorumlar