Anasayfa /  Foto Galeri

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı | 30 Aralık 2020 hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege ile Edirne, Çanakkale, Balıkesir'in batısı, Antalya, Isparta'nın güneyi ve Burdur'un doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Vatandaşların internette aradığı Bugün hava nasıl olacak? sorularının cevabı haberin detayında. İşte 30 Aralık 2020 Çarşamba hava durumu tahminleri...

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı | 30 Aralık 2020 hava durumu - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege ile Edirne, Çanakkale, Balıkesir'in batısı, Antalya, Isparta'nın güneyi ve Burdur'un doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı | 30 Aralık 2020 hava durumu - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI:

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı | 30 Aralık 2020 hava durumu - Sayfa 3

RÜZGAR:

Genellikle güney ve güneybatı, Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı | 30 Aralık 2020 hava durumu - Sayfa 4

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı, batısının çok bulutlu, Edirne ve Çanakkale ile Balıkesir'in batı ilçelerinin yer yer yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batısında güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

BALIKESİR °C, 17°C
Çok bulutlu, batı kesimleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

EDİRNE °C, 16°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 16°C
Parçalı, batı kesimleri yer yer çok bulutlu

KOCAELİ °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu