Anasayfa /  Foto Galeri

Bu iller'de yaşayanlar dikkat! 20 Eylül Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Kırklareli ile Karadeniz Bölgesi'nde gün içerisinde yağmur geçişleri görülecek. Yağışların Doğu Karadeniz'de gök gürültülü olması bekleniyor. İşte 20 eylül 2021 il il tüm yurtta hava durumu...

Bu iller'de yaşayanlar dikkat! 20 Eylül Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Edirne, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Afyonkarahisar, Yozgat, Sivas, Samsun, Amasya, Tokat, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Ankara’nın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bu iller'de yaşayanlar dikkat! 20 Eylül Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI: 

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülke genelinde mevsim normalleri civarında, batı kesimlerde yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Bu iller'de yaşayanlar dikkat! 20 Eylül Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı - Sayfa 3

RÜZGAR: 

Genellikle batı ve güneybatı, Güneydoğu Anadolu'da kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bu iller'de yaşayanlar dikkat! 20 Eylül Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı - Sayfa 4

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli ile gece saatlerinden sonra İstanbul çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ÇANAKKALE °C, 30°C
Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL °C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 32°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra ve gece kısa süreli yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

KOCAELİ °C, 33°C
Parçalı ve çok bulutlu