Anasayfa /  Foto Galeri

Bu illerde yaşayanlar dikkat! 14 Eylül Meteoroloji'den kuvvetli yağış alarmı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 Eylül hava durumu tahminlerini açıkladı. Bugünden itibaren sekiz ilde kuvvetli sağanak yağış etkili olacak. Peki, bugün hava nasıl olacak? Hangi illerde yağış bekleniyor? İşte il il 14 eylül 2022 çarşamba hava durumu tahminleri...

Bu illerde yaşayanlar dikkat! 14 Eylül Meteoroloji'den kuvvetli yağış alarmı! - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu yayımladı. Rize il geneli ile Trabzon’un doğu, Artvin’in kıyıları için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

İşte 14 Eylül il il hava durumu...

Bu illerde yaşayanlar dikkat! 14 Eylül Meteoroloji'den kuvvetli yağış alarmı! - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Batı ve Orta Karadeniz kıyıları,Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Tokat, Muş ve Hatay çevreleri, Adana ve Osmaniye'nin güney kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Trabzon'un doğu ilçeleri, Rize çevreleri ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! 14 Eylül Meteoroloji'den kuvvetli yağış alarmı! - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI: 

İç ve doğu kesimlerde 2-6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! 14 Eylül Meteoroloji'den kuvvetli yağış alarmı! - Sayfa 4

RÜZGAR: 

Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları, güneydoğu ve doğu kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güneybatıdan kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.