Anasayfa /  Foto Galeri

Bu hafta vizyonda hangi filmler var! İşte haftanın filmleri...

Bu hafta vizyonda hangi filmler var! İşte haftanın filmleri... - Sayfa 1

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 11 film vizyona girdi. Bücür Ayşecik ve Sezercik gibi çocukların başrolünde olduğu filmlerle büyüyen biri olarak o ruhu özlüyorum. “Bücür” o ruhu yakalamaya çalışan bir yapım. “İftarlık Gazoz” filmindeki performansının ardından sinema dünyasına hızlı bir giriş yapan Berat Efe Parlar, annesini arayan, zeka küpü Umut’a hayat veriyor. İstanbul’un altını üstüne getiren Umut ve Özge’nin macerasını Umut Kırca yönetiyor. Seçkin Özdemir, Seren Şirince ve Taner Barlas da oyuncu kadrosunda.

Bu hafta vizyonda hangi filmler var! İşte haftanın filmleri... - Sayfa 2

Dehşetin Yüzü The Conjuring serisinde tanıştığımız rahibeyi unutamadık. İyilikte nasabini almamış o zalim kadın bu kez kendi macerasıyla vizyonda. Filmde Korku Seansı ve Annabel’in çok daha öncesine gidiliyor. Genç ve iyilikle dolu bir rahibe Romanya’da bir manastıra, orada intihar eden rahibeyi araştırmak için gider. Ölümün kol gezdiği karanlık koridorlarda iyi ve kötünün mücadelesini izlemek hepinizi gerecek. Corin Hardy’nin yönettiği filmde Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Jonny Coyne ve Charlotte Hope rol alıyor.

Bu hafta vizyonda hangi filmler var! İşte haftanın filmleri... - Sayfa 3

Kapımdaki Aşk 40’lı yaşlarını süren Reese Witherspoon, başrolünde yer aldığı filmde biz kadınların hayalini gerçekleştiriyor. Yeni boşanan 2 çocuklu bir kadın doğum gününde tanıştığı genç adamı veonun 2 arkadaşını, annesinin de zorlamasıyla evine misafir ediyor. Hem de uzunca bir süre... Eski eş rolünde Michael Sheen, imajıyla da çok tatlı. Tabi ki bir kadının, Hallie Meyers-Shyer’in yönettiği filmde Candice Bergen de var.

Bu hafta vizyonda hangi filmler var! İşte haftanın filmleri... - Sayfa 4

İntikam Meleği Rüşvet alan yargıçlar, yozlaşmış polisler, uyuşturucu kartelleri. Uzun zamandır, bir kadının başrolünde olduğu bir intikam hikayesini izlemiyorduk. Jennifer Garner'ın başrolünde yer aldığı filmde kocası ve kızı uyuşturucu karteli tarafından katledilen Riley’in kendi adaletini sağlama macerası anlatılıyor. Tek kişilik ordu gibi, düzenbazlarla savaşan bir kadını izlemenin keyfi paha biçilemez. Ayrıca film başarılı yönetmen Pierre Morel imzalı.