Anasayfa /  Foto Galeri

Bu hafta tam 9 dizi birden final yapıyor!

Bu hafta tam 9 dizi birden final yapıyor! - Sayfa 1

Yaz sezonuna sayılı günler kala çekimlerini tamamlayan diziler birer birer sezon finali kararı almaya başladı. 9 dizinin sezon finali yapacağı haftada hangi dizi yayın hayatını noktalayacak. İşte dizilerin sezon finali tarihleri ve ekrana veda eden projenin ismi... Ajans Press, mayıs ayının televizyon raporunu açıkladı. Medya incelemesine göre, geçtiğimiz aylarda yaşanan final haberleri izleyicinin ve medyanın gündeminde yer aldı. Mayıs ayının en çok konuşulan yapımı ise nisan ayında da haber üstünlüğü sağlayan Diriliş Ertuğrul oldu. Dizi 332 haberle yazılı basının en çok konuştuğu yapım oldu.

Bu hafta tam 9 dizi birden final yapıyor! - Sayfa 2

Yaz sezonuna sayılı günler kala çekimlerini tamamlayan diziler birer birer sezon finali kararı almaya başladı. Diriliş Ertuğrul ve Çocuklar Duymasın gibi reytingde başarılı olan projeler yeni tanıtımlarında sezon finallerinde yaşanacakları aktardı. Peki, 9 dizinin sezon finali yapacağı haftada hangi dizi yayın hayatını noktalayacak. İşte dizilerin sezon finali tarihleri ve ekrana veda eden projenin ismi...

Bu hafta tam 9 dizi birden final yapıyor! - Sayfa 3

YASAK ELMA SEZON FİNALİ YAPTI: 4 Haziran akşamı yayınlanan son bölümüyle sezon finali yapan Yasak Elma ise son dönemde elde ettiği reyting sıralaması ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Bu hafta tam 9 dizi birden final yapıyor! - Sayfa 4

'KADIN' BUGÜN SEZONU NOKTALIYOR: Salı günleri önemli bir sıralama sağlayan Kadın dizisini ise 5 Haziran 2018 günü yayınlanacak bölümle birlikte sezonu noktalayacak. Sarp'ın oğluyla karşılaştığı dakikalarda yaşanacaklarsa dizinin takipçilerini ekran başına kilitleyecek.