Anasayfa /  Foto Galeri

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 4-5 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı?

Son iki hafta sonu LGS ve YKS sebebiyle uygulanan sokağa çıkma yasağı sebebiyle vatandaşlar bu hafta da sokağa çıkma yasağı olup olmayacağını merak ediyor. Peki 4-5 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 4-5 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? - Sayfa 1

Hafta sonu YKS dolayısıyla uygulanan yasak sonrası araştırılan konular arasında yer alıyor. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde uygulanan sokağa çıkma yasağı, LGS ve YKS'ye girecek olan öğrencilerin sağlıklarını koruyabilmek adına önceki iki hafta sonu sınav süreci boyunca uygulanmıştı. Önceki gün saat 18.00'da sona eren sınavın ardından sokağa çıkma yasağı kalkmış ve rutin hayata geri dönülmüştü. 

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 4-5 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? - Sayfa 2

Peki, sokağa çıkma yasağı 4-5 Temmuz hafta sonu uygulanır mı? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 4-5 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? - Sayfa 3

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI 4-5 TEMMUZ TARİHİNDE UYGULANACAK MI?

Sokağa çıkma yasağı ile ilgili nihai bir karar olup olmadığını merak eden vatandaşlar, buna göre planlarını yapmak üzere araştırmalarını gerçekleştiriyor. 

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 4-5 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? - Sayfa 4

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu tarafından gerçekleştirilen tavsiyeler üzerine uygulanan sokağa çıkma yasağı, geçtiğim son iki hafta sonu sınav süreci nedeniyle önem arz etmişti. Sınav süresince uygulanan sokağa çıkma yasağı uygulaması 18.00 itibariyle sona ermiş, isteyen vatandaşlar dışarı çıkma şansını elde etmişti. Sokağa çıkma yasağı gelecek hafta sonu 4-5 Temmuz tarihlerinde de uygulanabilir mi? İşte, o detaylar