Anasayfa /  Foto Galeri

Bu burçlarla ciddi ilişki çok zor! İşte ilişkide en başarısız 3 burç...

Astroloji, insanların kişiliklerinin karmaşık ayrıntıları ile bazen ipuçları verebilir. Astrolojik araştırmalar sonucunda ilişkide en başarısız 3 burç belli oldu. Peki, ilişkilerde en başarısız olan burçlar hangileri İşte yanıtı...

Bu burçlarla ciddi ilişki çok zor! İşte ilişkide en başarısız 3 burç... - Sayfa 1

İlişkilerde başarısız olan inatçı, bencil ve bağlanma problemi yaşayan burçlar karşı tarafı tedirgin ediyor. Astroloji, insanların ilişkilerde başarısız olma sebepleri ve dikkat etmesi gereken noktalarla ilgili birbirinden farklı ipuçları veriyor.

Bazı insanları hayatı boyunca tek bir insana bağlı kalma fikri rahatsız eder. Bu nedenle ciddi ilişkilerden kaçınırlar. İşte, sizler için astrolojide başarısız olan bu burçları araştırdık.

Bu burçlarla ciddi ilişki çok zor! İşte ilişkide en başarısız 3 burç... - Sayfa 2

Koç burçları, geleceği düşünmeden son sürat ilişkinin içine dalar. Aşkla oynamayı sever. Bazen ilgisini kaybeder, bazen de arzu edilir biri olduğunu karşısındakine göstermeye çalışır. Arzulanır olduğunu kanıtladığında uzaklaşır. Telaşlanmadan ona kendinizi çok detaylı bir şekilde tanıtın. Aldırmaz görünün. Aksi takdirde sizden uzaklaşması uzun sürmez.

Bu burçlarla ciddi ilişki çok zor! İşte ilişkide en başarısız 3 burç... - Sayfa 3

İkizler burçları uzun süre ilişki yönetemez. Tek umursadıkları kendileridir; eşlerinin duygularını dinlemeyi veya anlamayı unuturlar. Partnerlerini kendilerinden üstün görme zorunluluğu hissetmezler ve bu genellikle korkunç ayrılıklara yol açar.

İkizler burcu aşırı sosyal yapısı sebebiyle her zaman yeni insanlarla iletişim kurmayı sever. Flört etmeyi sevdikleri için partnerlerine bağlı kalmaları zor olur.

Bu burçlarla ciddi ilişki çok zor! İşte ilişkide en başarısız 3 burç... - Sayfa 4

Yay burçları tek bir yerde sıkışıp kalmayı sevmez. Onlar her zaman özgür olmayı ister. Bağlılık onlara göre değildir. Seyahat etmeyi ve yeni olasılıklara ve fırsatlara girmeyi severler. Bu nedenle, kendilerini bir kişiye adamak ve bir yerde mahsur kalmak onları her zaman korkutur. Bu sebeple yay burçları anlamlı ilişkiler kuramaz.

Yay burçları her şeyden çok çabuk sıkılabilir. Bu özellikleri de onların uzun süreli ilişkiler yaşamasına engel olur. Her zaman yeni yerlere girmenin ve yeni insanlar tanımanın yollarını ararlar.