Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

Bu burçlara evli olanlar diken üstünde! Aldatılmanız an meselesi

Bazı burçlar sadıklığı ile bilinirken, bazıları ise her an her yerde aldatma potansiyeline sahiptir. İşte sevgililer ve evlilerin aldatma konusunda dikkat etmesi gereken burçlar.

Abone ol
Abone ol 09 Ekim 2022 12:18

Bazıları flört etmeye daha yatkınken, bazıları enerjileri sebebiyle ilgi odağı oluyor. Dışa dönük yapıları ya da hazza olan tutkuları sebebiyle aldatmaya daha yatkın olan burçlar var. Bu sebeple en çok aldatma olasılığı olan burçlar sizi şaşırtabilir!

Astroloji dünyası, aldatma olasılığı en az olan burçların Başak’lar ve Boğa’lar olduğunu söylüyor. Bu iki toprak burcu, köklerini toprağa sıkı sıkı sarar ve kolay kolay hedeflerinden şaşmaz. Bu onların aldatma olasılıklarını da bilhassa azaltıyor. Bunun yanı sıra Yengeç’ler de duygusal yapıları sebebiyle bu listenin sonlarında yer alıyor. Peki, en çok aldatan burçlar? Şimdi onları inceleyelim;

KOÇ BURCU 

Aldatma olasılığı en yüksek olan burçlar söz konusu olunca koç burcu listenin başında yer alıyor. Enerjisi aynı anda birçok şeye yetebilen Koç burçları, söz konusu heyecan olduğunda orada olacaktır.

Sosyal ve girişken koç burcunun hayata dair bu coşkulu bakışı onu maceradan maceraya sürükleyecektir. Yaşamın her alanında atılgan yapısıyla bilinen koçların aldatma macerası yaşaması an meselesidir.

Koç aşkını yoğun ve tutkulu yaşar ama aynı zamanda bilhassa dürtüseldir. Bu onun en çok aldatan burçlar listesinde başlarda olmasının en mühim sebebi olabilir.

Bir şey isterlerse, onu elde etmek için ellerinden geleni yaparlar. Koç için esas olan aksiyon yaşamaktır.

İKİZLER BURCU 

En çok aldatan burçlar listesinde sabıkalı olabilecek bir diğer burç ise ikizler burcu! Değişiklik onlar için hayatın en mühim parçası gibi. Bu onların ilişkilerde sadık kalmasını zorlaştırabilir.

İlişkinin dinamik yapısı İkizler burcu için çok mühimdir. Monotonlaşan her şey onları sıkmaya başlar. İkizler burcu, sevgilisi ile nasıl ilgilenmesi gerektiğini ve onu nasıl mutlu edeceğini bilir fakat aynı ilgiyi kendisi de ister ve bu anlamda tatmin olmazsa kendisi için yeni yollar aramaya başlayacaktır.

İkizler burcu aynı zamanda kararsız olabilir ve bu onu bazen çıkmaza sokar ve aldatmasına sebep olabilir.

AKREP BURCU 

Akrepler esasında tutkulu ve sadıktır. Arzularına göre hareket eden akreplerin bu sebeple en çok aldatan burçlar listesinde olduğunu düşünebilirsiniz fakat esasında onun durumu biraz daha çeşitlidır.

Eşine son derece sadık olan akrep burcu, ilişkilerde sadakatsizliğe dayanamaz ve kısasa kısas yöntemine başvurabilir. Kendisini aldatılmış ya da kandırılmış hisseden bir akrep burcu bunu karşısındaki insana ödetmek isteyecektir.

Akrep biraz uçların insanıdır ya benimsin ya kimsenin felsefesinin öcülerindendir.

Bununla beraber yaşadığı ilişkide aradığını bulamayan bazı akrepler ise isteklerinin peşinde gider.

Herkesin zirvede görmeyi umduğu, cinsellik denince ilk akla gelen burç olan Akrep, böyle durumlarda derinden ve sessizce aldatır. Arzu ve tutkuya olan bağı sebebiyle aradığını bulana kadar aldatma olasılığı en yüksek burçların arasındadır ve çekinmeden gizli fantezilerine devam eder.

TERAZİ BURCU 

Flört etmek ve tüm ilgileri üzerinde toplamak onların neredeyse doğuştan gelen özellikleridir. Enerjileri çok yüksektir bu onları ilgi odağı olmasına sebep olur. Tüm ilgiyi üzerinde toplayan Terazi’ler için flört etmekten başka bir yol kalmaz.

Bununla beraber iyi bir ilişki içindeki Terazi dengededir ve her daim flört ettiği kişi, gözünü ondan ayıramayan eşidir. Bu noktada aldatmak ona göre değildir fakat ilişkinin dengesi kaçtığında Terazi burçlarının da odağı değişir. Bu onların en çok aldatan burçlar listesine girmesine sebep olan en mühim etkendir.

OĞLAK BURCU 

Oğlak, ilişkilerinde çok özel bir şey arar. Bu, mutluluk, yardımcı, istikrar ve hatta statü aradığı anlamına gelebilir. Tüm bunları tek bir partnerde bulmak zor olabileceğinden, onu bulana kadar birçok kişiyi harcayacak olan Oğlak, onu bulduğunda onu kaybetme riskini göze almayacaktır.

Geleneksel ve sorumluluk sahibi Oğlak’lar, uzun vadeli Romantik taahhütlerde bulunmadan önce güzelce düşünmek isterler. Onlardan bu sözü almadıysanız, Oğlaklar, sizi aldatabilir.

Pratik doğaları ve gizlilik yetenekleri sebebiyle bunu anlamanız ise bir hayli zordur.

Etiketler burçlar
Yorumlar