Anasayfa /  Foto Galeri

Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den çarşamba günü için önemli uyarı! Donacağız...

Meteorolojiden son dakika tahminleri geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı son değerlendirmelere göre yen haftayla birlikte Türkiye yağışlı havanın etkisi altına girecek. Hava sıcaklığının salı günü batı kesimlerde, çarşamba gününden itibaren ise ülke genelinde azalması bekleniyor. İşte 11 Ekim (bugün) il il hava durumu tahminleri...

Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den çarşamba günü için önemli uyarı! Donacağız... - Sayfa 1

Meteoroloji'den flaş uyarı! MGM son dakika olarak harita ile paylaştı. Meteoroloji yeni raporunda illeri tek tek sıralayıp vatandaşları uyardı. Çarşamba gününden itibaren Türkiye genelinde etkisini gösterecek. Çok kuvvetli olacak. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son dakika uyarısı ile ilgili detaylar...

Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den çarşamba günü için önemli uyarı! Donacağız... - Sayfa 2

Meteoroloji tarafından hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının, salı günü batı kesimlerde, çarşamba günü yurt genelinde azalarak mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.

Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den çarşamba günü için önemli uyarı! Donacağız... - Sayfa 3

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya kesimi ile Çanakkale çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den çarşamba günü için önemli uyarı! Donacağız... - Sayfa 4

HAVA SICAKLIĞI:

Önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri civarında, güney kesimlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.