Anasayfa /  Foto Galeri

Bu belirtilere dikkat! İşte ölümün yaklaştığını gösteren işaretler...

Pek çoğumuz ölümden korkar çünkü ne zaman geleceği belli değildir. Fakat gelen ecelin bazı işaretler verdiğini biliyor muydunuz? Uzmanlar, ölmek üzere olan birinin vücudunda yaşayabileceği bedensel ve mental değişimleri açıkladı. İşte ölümün yaklaştığını gösteren işaretler...

Bu belirtilere dikkat! İşte ölümün yaklaştığını gösteren işaretler... - Sayfa 1

Ölüm süreci hem bu durumu yaşayan kişi hem de çevresi için oldukça zorlu anlar yaratabiliyor. Ani gelişen ölümlerde ölen kişinin çevresi bu durumda çok daha fazla zarar görüyor. Uzmanlar ölümün saatler önce vücutta belirli işaretler verdiğini söyleyerek bu işaretlere göre kendinizi hazırlayabileceğinizi belirtiyor.

Bu belirtilere dikkat! İşte ölümün yaklaştığını gösteren işaretler... - Sayfa 2

Mirror’ın haberine göre, uzmanlar tarafından sıralanan belirtiler arasında, daha fazla uyumak, ten renginin değişmesi, dizlerin, ayakların ve ellerin alacalı mavimsi-mor renge dönüşmesi ve daha az yiyip içmek yer aldı.

Bu belirtilere dikkat! İşte ölümün yaklaştığını gösteren işaretler... - Sayfa 3

DerSarkissian, ölmeden bir ila iki hafta önce, kişinin kendini sürekli yorgun ve bitkin hissedebileceğini ve uyku düzeninde bir değişiklik yaşayabileceğini söyledi. Uzman, ayrıca iştahsız olacağını ve susuzluk yaşayabileceğini de belirtti.

Bu belirtilere dikkat! İşte ölümün yaklaştığını gösteren işaretler... - Sayfa 4

Diğer değişiklikler arasında ise, daha yüksek düzeyde bir ağrı, kan basıncında, solunumda ve kalp atış hızında değişiklikler yer alıyor.