Anasayfa /  Foto Galeri

Bu acıya yürek dayanmaz ! İşte şehitlerimizin yürek burkan hikayeleri

Suriye'nin İdlib kentinde gerçekleşen hava saldırısı sonrası 33 askerimiz şehit olurken birçok askerimiz de ağır yaralanmıştı. Şehit olan askerlerimizin hayat hikayesi ise okuyanların yüreklerini burktu. İşte şehitlerimizin hikayeleri...

Bu acıya yürek dayanmaz ! İşte şehitlerimizin yürek burkan hikayeleri - Sayfa 1

Adana
Uzman Çavuş Selman Cankara (26)
İdlib'de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selman Cankara'nın Adana'daki baba ocağına acı haber ulaştı. Şehidin evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Bu acıya yürek dayanmaz ! İşte şehitlerimizin yürek burkan hikayeleri - Sayfa 2

Adıyaman
Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Orhan (25)
İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Adıyamanlı Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Orhan’ın (25) şehit haberi sabah saatlerinde Adıyaman merkez Fatih Mahallesi'nde ikamet eden baba Ahmet ve anne Elif Orhan’a verildi. Acı haberle sinir krizi geçiren aileyi, sağlık ekipleri ile Adıyaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelleri sakinleştirmeye çalıştı. 5 çocuklu Orhan ailesinin en küçük çocuğu olan ve 2 yıldır görevde olan Şehit Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Orhan’ın baba ocağına jandarma görevlileri tarafından Türk bayrakları asıldı.

Bu acıya yürek dayanmaz ! İşte şehitlerimizin yürek burkan hikayeleri - Sayfa 3

Afyonkarahisar
Yüzbaşı Süleyman Şahin'in (35)
İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Yüzbaşı Süleyman Şahin'in Afyonkarahisar'da yaşayan babası ve Ankara'da yaşayan eşi ve çocuklarına acı haber verildi. Şehit Şahin'in, Yasemin (2) ve Mehmet Selim (6) adında iki çocuğunun olduğu öğrenildi.

Bu acıya yürek dayanmaz ! İşte şehitlerimizin yürek burkan hikayeleri - Sayfa 4

Antalya
Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz (23)
Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz’ın (23) Antalya’nın Finike ilçesindeki ailesine acı haber verildi. Acı haberi duyan aile yakınları ve vatandaşların taziyelerini Şehit Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz’ın babası Salih Korkmaz kabul ediyor.

Türkiye şehitlerine ağlıyor! Kahramanlarımızın kimlikleri belli oldu - TIKLA