Anasayfa /  Foto Galeri

Brezilya-Arjantin maçında sınır dışı krizi!

Brezilya ulusal sağlık kurulu yetkilileri, İngiltere'den gelen Arjantinli oyuncular Emiliano Martinez, Lo Celso, Romero ve Buendia'yı sınır dışı etme işlemini yapmak için sahaya girdi, Arjantin tarafı karşı çıktı ve soyunma odasına gitti.

Brezilya-Arjantin maçında sınır dışı krizi! - Sayfa 1

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Grup Elemeleri'nde dünya futbolunun iki devi; Brezilya ile Arjantin karşı karşıya gelirken saha bir anda karıştı.Brezilya ulusal sağlık kurulu yetkilileri, İngiltere'den gelen Arjantinli oyuncular Emiliano Martinez, Lo Celso, Romero ve Buendia'yı sınır dışı etme işlemini yapmak için sahaya girdi, Arjantin tarafı karşı çıktı ve soyunma odasına gitti.

Brezilya-Arjantin maçında sınır dışı krizi! - Sayfa 2

MAÇ ÖNCESİ SİNYAL VERİLMİŞTİ
Ulusal sağlık kurulu yetkilileri, karşılaşma öncesinde de "sağlık protokollerini ihlal eden (karantinada kalmayan)" bu oyuncuların oynamamasını istemiş ancak CONMEBOL'ün [Güney Amerika Futbol Konfederasyonu] izniyle oyuncular sahaya çıkmıştı.

Brezilya-Arjantin maçında sınır dışı krizi! - Sayfa 3

MAÇ OYNANIRKEN SAHAYA GİRDİLER

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri kapsamında Brezilya'nın Arjantin'i konuk ettiği maçta saha kenarında başlayan ve oyun alanına yansıyan olaylar nedeniyle Arjantin Milli Takımı oyuncuları ve hakemler soyunma odasına gitti.