Anasayfa /  Magazin

Boran Kuzum kimdir kaç yaşında? Boran Kuzum evli mi?

Yayınlandığı zamanlarda reyting rekorları kıran efsane dizi Aşk-ı Memnu tekrar film olarak sinema da sevenleriyle buluşacak. Aşkı Memnu filmi için Behlül karakterine yakışıklı oyuncu Boran Kuzum'un hayat vereceği konuşulmaya başladı. Peki Boran Kuzum kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2023 14:00

Yayınlandığı zamanlarda reyting rekorları kıran efsane dizi Aşk-ı Memnu tekrar film olarak sinema da sevenleriyle buluşacak. Aşkı Memnu filmi için Behlül karakterine yakışıklı oyuncu Boran Kuzum'un hayat vereceği konuşulmaya başladı. Peki Boran Kuzum kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

BORAN KUZUM KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA, MESLEĞİ NE?

1 Ekim 1992'de Ankara'da dünyaya gelen 31 yaşındaki Boran Kuzum, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı'nda tamamladı. Televizyonda ilk kez 2015 senesinde Analar ve Anneler dizisiyle rol aldı. Analar ve Anneler'de eczacı kalfası karanterini canlandırdı ve Binnur Kaya, Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü gibi oyuncularla birlikte çalıştı.

2016 senesinde Muhteşem Yüzyıl: Kösem kadrosunda I. Mustafa rolüyle yer alan oyuncu bu dizide Beren Saat, Ekin Koç ve Aslıhan Gürbüz gibi oyuncularla birlikte rol aldı ve ilk kez geniş kitlelerce tanındı.

Esas çıkışını Taylan Biraderler'in yönetmenliğinde çekilen, Millî Mücadele senelerinin  anlatıldığı Vatanım Sensin isimli dizide oynadığı Leonidas Papadopoulos karakteri ile yaptı. Cingöz Recai filminde Cüneyt karakterini canlandıran Kuzum usta oyuncularla çalışma serüvenine burada da devam etti.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği 21. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında da sahnelenen ve açılış oyunu olarak yer alan, Pürtelaş Tiyatro'nun sahnelediği Martı oyununda Treplev karakterine hayat verdi.

2020 senesinde bir arkadaşlık hikâyesini konu alan senaryosunu Melikşah Altuntaş ve Berrak Tüzünataç 'ın yazdığı yönetmenliğini ise Caner Özyurtlu'nun yaptığı Biz Böyleyiz filminde Emrah karakterini canlandırdı. Nejat İşler ve Miray Daner ile birlikte yer aldığı Saygı'da ise adaletsizliğe karşı durmaya çalışan ama bir süre sonra kendi içinde bulunduğu durumu sorgulamaya başlayarak hareket etmeye karar veren Savaş karakterini canlandırdı.

BORAN KUZUM OYNADIĞI DİZİLER

Analar ve Anneler
Muhteşem Yüzyıl: Kösem
Vatanım Sensin
Şahin Tepesi
Menajerimi Ara

BORAN KUZUM OYNADIĞI FİLMLER

Aşka Dokunmak
Bir Adam Yaratmak
Cingöz Recai
Biz Böyleyiz
Mevlana Mest-i Aşk
Musa
Mucize Aynalar
Adresi Olmayan Ev

BORAN KUZUM İNTERNET YAPIMLARI

Hakan: Muhafız
Saygı
Aşkın Kıyameti
Yılbaşı Gecesi

BORAN KUZUM SEVGİLİSİ VAR MI, EVLİ Mİ, ÇOCUĞU VAR MI?

Bekar olan Borna Kuzum'un geçtiğimiz senelerde 'Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu ile sevgili olduğu öne sürüldü. İki oyuncudan da konuyla alakalı açıklama gelmezken Kuzum'un şu an bir sevgilisinin olup olmadığı bilinmiyor.

BORAN KUZUM BURCU, BOYU VE KİLOSU...

1,88 metre boyunda ki ve 76 kg ağırlığındaki Boran Kuzum'un burcu Terazidir.

Yorumlar