Anasayfa /  Foto Galeri

Bomba iddia! Fransa'da tarih yazan Burak Yılmaz Süper Lig'e dönüyor, işte yeni takımı

Eski futbolcu ve yorumcu Sinan Engin, Fransız ekibi Lille'de fırtınalar estiren ve 3-2'lik Lyon maçı geri dönüşünün kahramanı olan Burak Yılmaz ile ilgili bomba bir iddiada bulundu. Burak Yılmaz'ın önümüzdeki sezon Galatasaray'a dönme ihtimalinin olduğunu belirten Engin, "Gelirse çok şaşırmam, öyle bir ihtimal var" ifadesini kullandı.

Bomba iddia! Fransa'da tarih yazan Burak Yılmaz Süper Lig'e dönüyor, işte yeni takımı - Sayfa 1

BURAK YILMAZ, SÜPER LİG'E DÖNÜYOR 
Fransa'da fırtına gibi esen milli golcü Burak Yılmaz için gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortalığı karıştırdı. Burak Yılmaz'ın sezon sonu Süper Lig'e geri dönüş yapacağı belirtilirken hangi takıma transfer olacağı da ortaya çıktı. İşte Burak Yılmaz ile ilgili son dakika haberinin detayları...

Bomba iddia! Fransa'da tarih yazan Burak Yılmaz Süper Lig'e dönüyor, işte yeni takımı - Sayfa 2

FRANSA'DA GÜNDEM BURAK YILMAZ 
Burak Yılmaz, Fransa'da Lille'i şampiyonluğa taşıyor. Lacivert Kırmızılı takımın geçtiğimiz gün Lyon'u deplasmanda 3-2 mağlup ettiği karşılaşmaya 2 gol 1 asistle damga vuran Burak Yılmaz, Fransa'da manşetleri süslemişti.

Bomba iddia! Fransa'da tarih yazan Burak Yılmaz Süper Lig'e dönüyor, işte yeni takımı - Sayfa 3

'KAHRAMAN' MANŞETLERİ ATILDI 
Bu sezon kritik maçlarda sahne alan Burak Yılmaz için Fransız basını 'Kahraman' ifadelerini kullanırken milli golcünün Lille'deki müthiş performansı sonrası transfer iddiaları da art arda geliyor.

Bomba iddia! Fransa'da tarih yazan Burak Yılmaz Süper Lig'e dönüyor, işte yeni takımı - Sayfa 4

PERFORMANSI SONRASI TRANSFER İDDİASI 
Burak Yılmaz'ın yaz transfer döneminde birçok talibi olacağı şimdiden belli oldu. Avrupa'nın devlerinin yanı sıra Amerika'dan da takip eden ekipler var.