Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Boğaziçi Elektrik Dağıtım Personel Alımı Gerçekleştirecek

Boğaziçi elektrik dağıtım TEDAŞ bağlı kurum için BEDAŞ personel alımı açık iş pozisyonları 2019 yılı için yayınlanmıştır. 

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2019 09:57

Kurum İstanbul Beyoğlu ilçesinde hizmet vermektedir. Firma ihtiyaçlarına göre, çalışmaların etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için belirli dönemlerde personel alımı gerçekleştirmektedir. 

Yapılacak BEDAŞ iş başvuruları kurumunda İnsan Kaynakları aday havuzuna kaydedilmektedir.

Çalışanların Eğitimi; BEDAŞ firmasında iş başvuruları kabul edilen adaylar belirli dönemlerde gelişim planlarına uygun eğitimlere katılmaktadır. Eğitim uygulamalar genel müdürlüğe bağlı salonlarda yada Eğitim Merkezi içerisinde yapılmaktadır. 

Mevzuat nedeniyle her yıl tekrar edilmesi gereken zorunlu mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri gerekli araç-gereçlerle desteklenerek tatbikat alanlarında yapılmaktadır.

Eğitim Teknolojileri Uzmanı; BEDAŞ Genel Müdürlüğü içerisinde görev alacak Eğitim Teknolojileri Uzmanı iş ilanına yönelik olarak görev tanımı ve aranan nitelikler alt tarafta yer almaktadır.

Bu iş kolunda bulunacak kişiler uzaktan öğrenme platformu üzerinden aktarılmak üzere portal gelişmeleri görevlerinde bulunacaktır.

Genel Nitelikler; Üniversitelerin Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Eğitim Yönetimi ve Planlaması ya da Eğitim Fakültesi mezunu. Alanında en az 3 yıl eğitim tecrübesi bulunan. 

Eğitim teknolojileri konusunda bilgi sahibi. Uzaktan eğitim uygulamalarını bilen, İyi derecede MS Office programlarına hakim. İletişim kuvveti yüksek. Takım çalışmasına uyumlu. 

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış. Bu kriterleri sağlayan adaylar BEDAŞ Eğitim teknolojileri uzmanı iş ilanına başvurma hakkı elde etmektedir.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım ilanına başvuru için tıklayın


Yorumlar