Anasayfa /  Foto Galeri

BlueTV'den büyük sürpriz!

Blutv’ni̇n çok sevi̇len ori̇ji̇nal yapımı ‘Yeşi̇lçam’, 2. sezonun i̇lk 5 bölümüyle 28 eki̇m’de i̇zleyi̇ci̇lerle buluşuyor.

BlueTV'den büyük sürpriz! - Sayfa 1

BluTV’nin ilk dönem projesi olan ve ilk sezonuyla izleyicilerin ayaklarını yerden keserek nostaljik bir yolculuk yaşatan ‘Yeşilçam’ın yeni sezonu için geri sayım başladı.

BlueTV'den büyük sürpriz! - Sayfa 2

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı, yaz aylarında çekimleri gerçekleşen ve kadrosuna dahil olan yeni isimlerle büyük heyecan yaratan dizi, yeni sezonun ilk 5 bölümüyle 28 Ekim’de izleyicilerle buluşuyor. 

BlueTV'den büyük sürpriz! - Sayfa 3

Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün senaryosuna imza attığı, geçmişin nostaljik ruhunu aşk ve heyecan duygularını merkezine yerleştirerek taşıyan dizinin yeni sezon fragmanı şimdiden büyük merak uyandırdı. Hayatını sinemaya adamış Semih Ateş’i (Çağatay Ulusoy) daha da zorlu bir mücadelenin beklediği dizide hikâye 1969 yılının sonları, 1970’li yılların başından itibaren devam ediyor. 

BlueTV'den büyük sürpriz! - Sayfa 4

Hayatın çok daha hızlı aktığı, eğlence ve entrikanın ön planda olduğu bir dönemde geçecek yeni sezonda izleyicileri renkli ve fırtına dolu bir dünya bekliyor. Tüm dengelerin değiştiği sezonda Semih’in yanındaki gizemli kadın (Bige Önal) soru işareti yaratırken, Reha’nın (Yetkin Dikinciler) Hakan’a (Bora Akkaş) olan iş teklifi ve Mine’nin (Selin Şekerci) şarkı söylediği sahne ilgi çekiyor.