Anasayfa /  Foto Galeri

Bitlis'te askeri helikopter düştü: 8. Kolordu Komutanı dahil 11 şehit, 2 asker yaralı İlk görüntüler

Bitlis'te askeri helikopter düştü: 8. Kolordu Komutanı dahil 11 şehit, 2 asker yaralı! Bitlis'in Tatvan ilçesinde Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait Cougar tipi askeri helikopterin düşmesi sonucu 11 asker şehit oldu, 2 asker ise ağır yaralandı. Dağların metrelerce karla kaplı olduğu bölgedeki çalışmalar zorlu şartlarda devam ederken, bölgeye çok sayıda asker sevk edildi.

Bitlis'te askeri helikopter düştü: 8. Kolordu Komutanı dahil 11 şehit, 2 asker yaralı İlk görüntüler - Sayfa 1

Bitlis'te askeri helikopter düştü: 8. Kolordu Komutanı dahil 11 şehit, 2 asker yaralı! Bitlis'in Tatvan ilçesinde Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait Cougar tipi askeri helikopterin düşmesi sonucu 11 asker şehit oldu, 2 asker ise ağır yaralandı. 

Bitlis'te askeri helikopter düştü: 8. Kolordu Komutanı dahil 11 şehit, 2 asker yaralı İlk görüntüler - Sayfa 2

Dağların metrelerce karla kaplı olduğu bölgedeki çalışmalar zorlu şartlarda devam ederken, bölgeye çok sayıda asker sevk edildi.

Bitlis'te askeri helikopter düştü: 8. Kolordu Komutanı dahil 11 şehit, 2 asker yaralı İlk görüntüler - Sayfa 3

Bitlis'in Tatvan ilçesinin Nemrut Dağı eteklerinde bulunan Çekme köyü yakınlarına düşen helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu düştüğü tespit edildi

Bitlis'te askeri helikopter düştü: 8. Kolordu Komutanı dahil 11 şehit, 2 asker yaralı İlk görüntüler - Sayfa 4

Bölgede İHA, CN-235 uçağı ve bir helikopter ile arama çalışmaları devam ederken, Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; 11 şehit 2 askerin ise yaralandığı açıklandı.