Anasayfa /  Foto Galeri

Biri arabada biri evde öldürülen karı koca cinayetinde flaş gelişme!

Avcılar'da otomobilinde öldürülen Nuri Yıldız'ın ve evde öldürülen eşi Esra Yıldız'ın ölümleriyle ilgili polis çalışma başlattı. İlk değerlendirmelerde, Nuri Yıldız'ın eşini öldürdükten sonra kaçtığı ve otomobilini ateşe verdiği düşünülmüştü. Ancak otopsilerde, ilk önce Nuri Yıldız'ın öldürüldüğü belirlendi.

Biri arabada biri evde öldürülen karı koca cinayetinde flaş gelişme! - Sayfa 1

Avcılar'da otel sahibi çiftin öldürülmesi olayıyla ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Polis, evden çıkan iki kişinin peşinde iz sürerken yapılan incelemelerde karısı Esra Yıldız'ın cesedinin bulunmasından 3 gün sonra başına sıkılmış halde bulunan eşi Nuri Yıldız'ın karısından önce öldürüldüğü ortaya çıktı.

Biri arabada biri evde öldürülen karı koca cinayetinde flaş gelişme! - Sayfa 2

Kendisi otomobilde eşi de evde boğazı kesilerek öldürülen otel sahibi Nuri Yıldız'ın bulunduğu araca ve soruşturmanın dair önemli gelişmeler yaşandı. Boğazı kesilerek öldürülen eşi Esra Yıldız'dan daha önce öldürüldüğü belirlendi. Senaryoyu ceset çökertirken özel ekip zanlıların izini sürüyor. İşte çifte cinayette son dakika gelişmeleri:

Biri arabada biri evde öldürülen karı koca cinayetinde flaş gelişme! - Sayfa 3

İstanbul'da otel işletmecisi Nuri Yıldız'a ulaşamayan polis ekipleri Denizköşkler Mahallesi Sevgi Sokakta bulunan Yıldız ailesinin evine çilingir aracılığıyla girdi. Evde yapılan aramada Nuri Yıldız'ın eşi Esra Yıldız'ın boğazı kesilerek öldürülmüş olduğu belirlendi. Kapıda herhangi bir zorlama olmadığı, katil ya da katillere kapıyı Esra Yıldız'ın açmış olabileceği bu nedenle de tanıdık olabileceği değerlendiriliyo

Biri arabada biri evde öldürülen karı koca cinayetinde flaş gelişme! - Sayfa 4

ARABASI YANMIŞ HALDE BULUNDU
İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırmalarda, otel sahibi Nuri Yıldız'ın olay sabahı eşiyle birlikte araçla evden çıkıp otellerine gittiklerini, akşam ise Esra Yıldız'ın taksiyle eve döndüğünü belirledi. İçi kısmen yanmış olan lüks otomobilin ön cam ile şoför tarafı kapı camının kırık olduğu, kontak anahtarının da üzerinde olduğu belirlendi.