Anasayfa /  Foto Galeri

Bir Zamanlar Kıbrıs setinden ilk kareler geldi! İşte Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncu kadrosu

TRT'nin iddialı yapımı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinden fotoğraflar yayınlandı. Kıbrıs Türklerinin varoluş mücadelesini ekrana taşıyacak olan dizisinin KKTC’de gerçekleşen çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Tamamı Kıbrıs’ta çekilerek ulusal bir kanalda yayınlanacak ilk dizi olma özelliği de taşıyan dizide Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu başrollerde oynuyor. Peki Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin konusu nedir?

Bir Zamanlar Kıbrıs setinden ilk kareler geldi! İşte Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncu kadrosu - Sayfa 1

TRT 1’in tarihi gerçekler çerçevesinde, Kıbrıs Türklerinin varoluş mücadelesini ekrana taşıyacak olan dizisinin KKTC’de gerçekleşen çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs setinden ilk kareler geldi! İşte Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncu kadrosu - Sayfa 2

Çekimleri Lefkoşa ve Gazimağusa başta olmak üzere adanın büyüleyici mekânlarında devam eden dizinin setinden ilk kareler yayınlandı.

Bir Zamanlar Kıbrıs setinden ilk kareler geldi! İşte Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncu kadrosu - Sayfa 3

Başrollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun rol aldığı 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisi, titizlikle yürütülen uzun bir ön hazırlık sürecinin ardından güçlü oyuncu kadrosu ve tarihi olaylardan yola çıkılarak kaleme alınan destansı hikayesiyle izleyenleri derinden etkileyecek.

Bir Zamanlar Kıbrıs setinden ilk kareler geldi! İşte Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncu kadrosu - Sayfa 4

Dizinin senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran, yönetmenliğini ise Hakan İnan üstleniyor.