Anasayfa /  Güncel

Bir Zamanlar Çukurova'nın sevilen oyuncusundan bomba haber!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde son olarak geçtiğimiz sezon başrol oyuncularından Murat Ünalmış diziye veda eden isim olmuştu. İkinci bombayı sette yaptığı kavga ile gündeme gelen Kerem Alışık patlattı.

Abone ol
Abone ol 04 Ağustos 2021 18:10

Murat Ünalmış’ın vedasının arkasında rol arkadaşı Kerem Alışık ile yaptığı kavga olduğu iddia edildi. Murat Ünalmış ve Kerem Alışık sette büyük bir kavga yapmış ve günlerce konuşulmuştu.

Ancak yapımcılar boş durmadı ve diziye aranan kan bulundu. Güçlü kalem Ayfer Tunç’un senaryosunu yazdığı diziye İbrahim Çelikkol dahil oldu.

Adana'da yeni dönem

İbrahim Çelikkol "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakteriyle hızlı bir giriş yapacak.

Bir lojistik firmasının sahibi olan Gümüşoğlu, Beyrut sahneleriyle diziye iddialı bir giriş yapacak.

Demir Yaman’dan intikam almak için Çukurova’ya ayak basacak olan Hakan dizideki hiç düşmeyen tansiyonu iyice artıracak.

Öte yandan diziye ayrıca Erkan Bektaş da katıldı. Bektaş son olarak “Akıncı” adlı dizide seyirci karşısına çıkmıştı.

Bomba haber Kerem Alışık'tan 

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden gelen son haber ise gündeme adeta bomba gibi düştü.

Gelen son haber oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli karakteri ile gönülleri çalan Kerem Alışık ile ilgili.

Şubat ayında TRT 1 kanalında Kalk Gidelim dizisi ve "Seneye Bu Zamanlar" programlarının yapımcılığını üstlenen Staff Film, yeni bir programla izleyici karşısına çıkacağını ve bu programın sunuculuğunu ünlü oyuncu Kerem Alışık'ın yaptığını duyurmuştuk.

Kerem Alışık TRT 1'de program sunacak

İşte o gün geldi çattı. Kerem Alışık’ın sunumuyla TRT 1'in yeni programı "Seneye Bu Zamanlar" 4 Ağustos Çarşamba akşamı ilk bölümüyle başlıyor.

1 sene önce başlandı

“Seneye Bu Zamanlar” programının çekimleri bir yıldır devam ediyor.

Farklı formatıyla dikkat çeken ve dünyada birçok ülkede yayınlanan ‘Seneye Bu Zamanlar’ gerçek hayatlar ve gerçek hikayelerini ekranlara getirecek.

Saniyeler İçerisinde Geçen Bir Yıl

Program, gerçek kişilerin kendileri için koydukları hedefleri bir sene içerisinde gerçekleştirmelerini konu ediniyor.

Birbirinden farklı gerçek hayat hikayelerinin konu edildiği programda katılımcılar, stüdyoda bulunan bir kapıdan geliyor ve "Seneye Bu Zamanlar" kendi hayatına dair gerçekleştirmek istediği hedefini anlatıyor. Katılımcı aynı programda, ikinci kapıdan tekrar stüdyoya geldiğinde aradan bir yıl geçmiş oluyor. İkinci kapı açıldığında katılımcının hedefine ulaşıp ulaşamadığını görmek üzere tüm Türkiye merakla bekliyor…

Yorumlar