Anasayfa /  Foto Galeri

Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna başarılı bir oyuncu dahil oluyor

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, perşembe akşamları atv ekranında yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna başarılı bir oyuncu dahil oluyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna başarılı bir oyuncu dahil oluyor - Sayfa 1

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, perşembe akşamları atv ekranında yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna başarılı oyuncu İlayda Çevik dahil oluyor.

İlayda Çevik üç sezondur perşembe gecelerinin zirvesinde yer alan diziye Şermin Yaman’ın kızı, Demir Yaman’ın kuzeni Betül karakteriyle dahil oluyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna başarılı bir oyuncu dahil oluyor - Sayfa 2

BETÜL ARTIK ÇUKUROVA’DA BİR PARISSIEN

3 Sezondur, adı her aile krizinde geçen, özellikle ilk iki sezonda Şermin ve Sabahattin’in boşanmalarında uzakta da olsa etkisi büyük olan Betül, babaevine dönüyor!

Üniversite eğitimi için gittiği Paris’te evlenip yuva kuran Betül, babasının ikinci evliliğinde de nikamın Paris’te kıyılmasına ön ayak olarak, annesi Şermin’e ağır bir darbe vurmuştu.

Yıllar boyunca, annesinin Hünkar ve Demir ile savaşına uzaktan dahil edilen, iki ailenin arası açıldıkça kendisine yapılan ödemeler aksayan Betül, şimdi evine dönüyor!

Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna başarılı bir oyuncu dahil oluyor - Sayfa 3

Dönemin şartlarında, Paris tozu yutarak Çukurova’ya gelmiş biri olarak sosyal statüsünü bir miktar kibir ile de bezeyen Betül, ortalığın toz duman olduğu günlerde Adana’ya ayak basacak.

Daha çok babasından yana olduğunu hissettiren, yıllarca kuzeni Demir ile ilişkisini de annesinin anlattıkları ile sınırlı tutan Betül’ün geçmişe ait hangi duygularla Çukurova’da olacağı ve ne amaçla geldiği merak konusu! ‘Bir Zamanlar Çukurova’ üçüncü sezonunda perşembe akşamları izleyiciyle buluşmaya devam edecek.