Anasayfa /  Foto Galeri

Bir Zamanlar Çukurova fragman! Yeni Züleyha herkesi şaşırtıyor

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 3. sezonunda, atv ekranında, Perşembe gecelerinin zirvesinde seyirciyle buluşuyor.

Bir Zamanlar Çukurova fragman! Yeni Züleyha herkesi şaşırtıyor - Sayfa 1

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşktan yola çıkan dizi, zengin oyuncu kadrosuyla; iyileri kötülük, kötüleri vicdan sınavlarından geçiren hikayesini anlatmaya devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova fragman! Yeni Züleyha herkesi şaşırtıyor - Sayfa 2

YENİ ZÜLEYHA HERKESİ ŞAŞIRTACAK!

Müjgan’ın Yılmaz ve Fikret’i karşı karşıya getiren hamilelik yalanını itiraf etmesi, herkesi şaşkına çevirir! Yılmaz, artık Müjgan’ın tüm yönetimini Behice’nin gerçekleştirdiğinden emin hali gelir! Bu son olay ile Fekeli’nin de Müjgan’a tavrı değişecektir.

Yılmaz, kendini Züleyha’ya karşı aklanmış saysa bile, artık karşısında yepyeni bir Züleyha vardır! Züleyha, Demir’in karşısına dikilecek kadar cesur, Müjgan’ı koruyacak kadar vicdanlı bir kadındır artık!

Bir Zamanlar Çukurova fragman! Yeni Züleyha herkesi şaşırtıyor - Sayfa 3

DEMİR HÜNKAR’IN KATİLİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR!

Yılmaz ve Züleyha arasında olan biten herşey Demir’i hala çok yaralasa da, Sevda ona tutunacak bir dal haline gelecektir. Yılmaz arasındaki rekabetten de Züleyha’dan da vazgeçmeyen Demir için, şimdi artık en öncelikli konu ise Hünkar’ın katilinin bulunması haline gelmiştir. Soruşturmalarına devam eden Demir, Hünkar’ı en son gören kişiyi bulur ve onunla konuşur.

Bir Zamanlar Çukurova fragman! Yeni Züleyha herkesi şaşırtıyor - Sayfa 4

MÜJGAN’IN HESAPSIZ YALANI BEHİCE’NİN DE HAYATINI DEĞİŞTİRİR

Bir yandan Fikret’ten şüphelendiği için kendini kötü hisseden, bir yandan Züleyha’ya karşı sözünü tuttuğu için sevinen Yılmaz, bir yandan da Müjgan’ın yalanını cezasız bırakmayacaktır! Behice ne kadar haberim yoktu dese de ceza ikisine birden kesilir!