Anasayfa /  Foto Galeri

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok gelişme

atv'nin perşembe akşamlarına damga vuran, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, 86. bölümüyle devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok gelişme - Sayfa 1

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, kahramanlarının hayatları üzerinden aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı topraklarda, kah zamana yenilen, kah zamanla kavrulan, dostluklarla, aileler ile harmanlanan aşkları anlatmaya 86. bölümüyle devam ediyor. 

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok gelişme - Sayfa 2

FEKELİ ‘FİKRET’ GERÇEĞİNİ ÖĞRENDİ! ŞİMDİ NE YAPACAK?

Fekeli, Fikret’e inanmak istemese de, Fikret’in anlattıklarına inanmak zorunda kalır. Fekeli, o yıllarda Fikret’in de annesinin de yanında olamadığına üzülürken, kardeşi Musa’nın gerçeği nasıl öğrendiğinin cevabını bulamaz.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok gelişme - Sayfa 3

Adnan Yaman’ın suçu yüzünden Demir’den intikam alınmasını yanlış bulduğunu söyler ama Fikret’in deli öfkesini dindiremez!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok gelişme - Sayfa 4

Fekeli artık bu acılarla, yeniden bir savaş ile sınanmaktansa ölmeyi dileyecek haldedir. Üstelik ne kadar istemese de bu savaşın içine hızla o da çekilecektir!