Anasayfa /  Foto Galeri

Bir aile yok oldu! Türkiye'yi sarsan aile katliamının altından Bitcoin çıktı!

Antalya’da kripto para Bitcoin yüzünden olduğu iddia edilen aile katliamı yaşandı. Oturdukları 3 katlı villada, anne ve babası ile ablasını pompalı tüfekle öldürüp intihar eden Mustafa Gider'in (40) halası Nimet Güler, "Yeğenim Bitcoin yüzünden, önce 250 bin TL'sini, daha sonra 65 bin TL ve arabasını, en son arkadaşından aldığı 35 bin TL'yi kaybedince bunalıma girdi. Yeğenimi Bitcoin yaktı" açıklamasını yaptı.

Bir aile yok oldu! Türkiye'yi sarsan aile katliamının altından Bitcoin çıktı! - Sayfa 1

Bitcoin yüzünden Antalya'da bir aile yok oldu. Aynı aileden otel fotoğrafçısı olan Mustafa Gider'in (40), birlikte yaşadığı annesi, Önceki gece Muratpaşa ilçesi Güzeloba mahallesinde bulunan bir sitedeki 3 katlı villada baba Muzaffer (73) ve eşi Işık Gülsen Gider (65) ve kızları Gamze Gider'in (43) başlarından vurduktan sonra intihar eden Mustafa Gider'in cenazeleri yakınları tarafından gözyaşları arasında alındı.

Bir aile yok oldu! Türkiye'yi sarsan aile katliamının altından Bitcoin çıktı! - Sayfa 2

BİTCOİN SONU OLDU

Cenazeleri araçlara konması sırasında İstanbul'dan cenaze işlemleri için gelen hala Esin Güler yeğenini piyasaya 150 bin lira borcu olduğunu söyledi.

Bir aile yok oldu! Türkiye'yi sarsan aile katliamının altından Bitcoin çıktı! - Sayfa 3

Yeğenin bitcoin sanal paranın yaktığını da belirten acılı hala Güler, "Yeğenim Mustafa pırıl pırıl bir çocuktu. Bunları nasıl yaptı bilmiyorum. Ancak onu bitiren bitcoin oldu.

Bir aile yok oldu! Türkiye'yi sarsan aile katliamının altından Bitcoin çıktı! - Sayfa 4

Güler, "Yeğenim otelde fotoğrafçılık yapıyordu. Bu çalıştığı süre içinde 250 bin lirası vardı. Bitcoin yüzünden önce 250 bin TL'sini, daha sonra 65 bin TL ve arabasını, en son ise arkadaşından aldığı 35 bin TL'yi kaybedince bunalıma girdi. Sorunlar yaşamaya başladı. Arkadaşı alacağı olan 35 bin TL'yi istemiş. Parayı geri veremeyince bunalıma girmiş ve sonu böyle oldu. Yeğenimi Bitcoin yaktı. Artık bunu fakirler oynamasın. Bitcoin zenginlerin, parası olanların oynaması gereken bir şey. Değilse o bunları yapacak bir çocuk değildi" diye konuştu.