Anasayfa /  Politika

Binali Yıldırım açıkladı doğal gaza yüzde 10 indirim.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım 1. ve 2. köprü geçişlerinin motosiklet sürücülerine ücretsiz olacağını son dakika olarak açıkladı. Yıldırım ayrıca, doğalgaza yüzde 10 indirim yapılacağını da kaydetti.

Abone ol
Abone ol 28 Mayıs 2019 21:49

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım son dakika önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldırım 1. ve 2. köprü geçişlerinin motosiklet sürücülerine ücretsiz olacağını son dakika olarak açıkladı. Yıldırım ayrıca, doğalgaza yüzde 10 indirim yapılacağını da kaydetti.

DOĞALGAZA YÜZDE 10 İNDİRİM

Köprüsü'nün motosiklet sürücülerine ücretsiz olacağını açıkladı. Binali Yıldırım doğalgazda yüzde 10 indirim yapılacağının müjdesini de verdi. Yıldırım öte yandan, gençlerin büyükşehir ve ilçe belediyelerinin spor tesislerinden ücretsiz yararlanacağını da sözlerine ekledi.

BBP DE İTTİFAKTA

Binali Yıldırım, "Bizim Cumhur İttifakı içerisinde AK Parti, MHP vardır ve BBP destek vermektedir. Sahada da bu şekilde cereyan etmiştir. BBP İstanbul'da aday göstermemiş şahsımı desteklemiştir. Biz beraberiz Türkiye'nin aydınlık yarınları için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

TATİLE GİDENLERE ÇAĞRI

Yıldırım, "Bayramda vatandaşlarımızın bir çoğu memleketine ya da tatile gidecek. Vatandaşlarımız tatile gitmiş olsalar bile 23 Haziran'ı unutmasınlar. İstanbul'un onlara ihtiyacı var." dedi.






Yorumlar