Anasayfa /  Foto Galeri

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi neler yapmalıyız? Kadir gecesinde okunacak dualar

Kur'an-ı Kerim'de "Bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesi, ramazanın 27. gecesinde, bugün idrak edilecek. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu; Kadir gecesinde okunacak duaları açıkladı! Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi neler yapmalıyız?

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi neler yapmalıyız? Kadir gecesinde okunacak dualar - Sayfa 1

Kur'an-ı Kerim'de "Bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesi, ramazanın 27. gecesinde, bugün idrak edilecek. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu; Kadir gecesinde okunacak duaları açıkladı!

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi neler yapmalıyız?

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi neler yapmalıyız? Kadir gecesinde okunacak dualar - Sayfa 2

Mübarek Kadir gecesine ulaşmanın mutluluğunu yaşarken bu kutsal geceyi iyi değerlendirelim. Dünyayı tehdit altına alan koronavirüs yüzünden camilerde toplu ibadetler iptal edildi. Bu sene Kadir gecesinde evlerimizde olacağız, namazlarımızı kılarak, dualarımızı edelim. Kadir gecesinde hangi dualar okunur, hangi ibadetler yapılır? 

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi neler yapmalıyız? Kadir gecesinde okunacak dualar - Sayfa 3

Bu mübarek Kadir gecesinde annelerimizin, babalarımızın dualarını alalım. İbadetlerimizi arttıralım, kötü alışkanlıklarımızı bırakalım. Ramazan ayının veda edeceğinin de bir ilanı olan 'Kadir Gecesi' bize son bir fırsat sunuyor. Bin aydan daha hayırlı bu geceyi iyi değerlendirelim. Rabbimizin kapısından alacağımızı almadan ayrılmayalım..

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi neler yapmalıyız? Kadir gecesinde okunacak dualar - Sayfa 4

'Kadir Gecesi' bin aydan daha faziletli olan bir gece. Bir gece, bin aydan daha hayırlı sayılıyor. Bu elbette ki müthiş bir haber. Müthiş bir fırsat. Yüce Rabbimiz zamanın içinde özel zaman yaratıyor.