Anasayfa /  Güncel /  Gündem

BİM'in kurucusundan bomba işsizlik açıklaması! "Herkes influencer olmak istiyor."

BİM marketlerin kurucusu ve eski ortağı Cuneyd Zapsu, katıldığı bir söyleşide Türkiye'nin gündeminden düşmeyen işsizlik oranlarıyla ilgili açıklama yaptı. Zapsu, “Gençler belki alınacak ama herkes işsizlikten şikâyet ediyor. Ben adam almak istediğimde adam bulamıyorum” diye konuştu.

Abone ol
Abone ol 21 Aralık 2022 21:42

BİM marketlerin kurucusu ve eski ortağı Cuneyd Zapsu, Youtube üzerinden katıldığı bir söyleşide işsizlikle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

GazeteDuvar'da yer alan habere göre, katıldığı söyleşide açıklamalar yapan Zapsu, herkesin ya YouTuber ya da influencer olmak istediğinden şikayet etti.

"GENÇLERİMİZ HEM İLGİLENMİYOR HEM OKUMAK DA İSTEMİYOR"

Cuneyd Zapsu, "Amerika çok daha kötü, Almanya çok kötü. Bildiğim iki ülkeyi söylüyorum. Türkiye'de aynı şeye girmiş. Gençlerimiz hem ilgilenmiyor hem okumak da istemiyor. Ama her şeyi de istiyorlar. Öte taraftan öğrenmek dahi istemiyor iş. Doğru düzgün çalışan bulmak çok zor artık. 'Ne olmak istiyorsun' dediğimde hiç bir şey söylenmiyor."

"INFLUENCER OLMAK İSTİYORLAR"

Eskiden hiç olmazsa şarkıcı olacağım, futbolcu olacağım denirdi. Şimdi Youtuber, Influencer olmak istiyor. Hiçbir şey yapmadan para kazanıldığını görüyorlar çünkü... Birazcık da yönlendirmenin de bu olduğu kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

Etiketler BİM
Yorumlar