Anasayfa /  Teknoloji

BİMcell, PTTcell, Vestelcell 1 GB nasıl alınır? Ramazan hediyesi 1 GB

3 GSM operatörü Türkcell, Vodafone ve Türktelekom ramazan ayı boyunca ücretsiz 1 GB internet veriyor. Peki BİMcell, POCELL, Teknosacell, Vestelcell ve Pttcell'e hediye internet verilecek mi? Bu hat sahipleri ücretsiz İnternet başvurusunu nasıl yapacaklar belli oldu!

Abone ol
Abone ol 26 Nisan 2020 16:13

Ramazan ayı boyunca geçerli tüm operatörlere 1 GB internet verilecek. Herhangi bir başvuru şartı da aranmayacak. Vodafone, Türktelekom ve Türkcell'in ramazan paketi hediye internet başvurusunu nasıl yapacaklarını aktarmıştık. Yoğun gelen yorumlardan bir tanesi de Bu hat dışında bir firma üzerinden hat kullananlardan geldi.

BİMcellTeknosacellPOCELLVestelcell ve Pttcell Ramazan 1 GB ücretsiz internet fırsatı olan, ramazan paketi hediyesine başvuruları nasıl yapacakları belli oldu. Bilindiği gibi bahsettiğimiz firmaların BİM, Vestel, PTT gibi kurumların sağladığı iletişim hizmetleri fakat alt yapılarını Türktelekom tarafından sağlanıyor. Bu yüzden bizde Türktelekom'a sorduk ve detayları şu şekilde olduğunu aktartıyoruz.

 

ÜCRETSİZ İNTERNET BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Yukarıda sayılan operatörlerden hizmet alan müşterilerin 23 Mayıs 2020 tarihine kadar herhangi bir şart aranmadan katılabilecekleri hediye internet kapsamındaki fırsattan yararlanabilmeleri için HEDIYE1GB yazarak 5555'e Sms atmaları kampanyaya katılım için yeterli olacaktır.

NE ZAMANA KADAR KULLANILABİLECEK.

24 Nisan ile 23 Mayıs tarihleri arasında kullanılabilecek. 30 gün boyunca vatandaşların 1 Gb, sağlıkçıların ise 15 Gb internet kullanımı verilecek. Sağlıkçılar için başvuru detayları aktarmaya devam edeceğiz.

TÜRKTELEKOM, TÜRKCELL, VODAFONE BAŞVURUSU;

3 GSM operatörünün yaptığı açıklamaları ve detayları aşağıdaki linkler üzerinden öğrenebilirsiniz.

Yorumlar