Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

BİM ve ŞOK Market Zincirleri 461 Personel Alımı Gerçekleştirecek

BİM ve Şok market zincirleri 81 ilde faaliyet de olan zincir marketlerinde. Çalışmak üzere satış elemanı, mağaza sorumlusu, forklift operatörü, reyon görevlisi, beden işçisi, sekreter, muhasebe elemanı gibi farklı kadrolara personel alımları yapılacak.

Abone ol
Abone ol 24 Mart 2019 14:34

Alınacak olan adaylar en az ilkokul mezunu olması. Erkek adaylar askerliğini yapmış olmalıdır. Personeller ekip çalışmasına yatkın ve yoğun tempoya ayak uydurabilecek kişiler olmalı.

Forklift operatörü ya da mağaza sorumlusu gibi pozisyonlar için deneyim gibi ekstra şartlar aranmakta.

Başvuru Usulü; Alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak. Adaylar yaşadıkları ildeki pozisyonları inceleyerek başvuru yapabilir.

İŞKUR internet sitesine girdikten sonra arama sekmesinden ŞOK ya da BİM yazarak arama yapılabilir. O anda başvuruya açık olan ilanları görebileceksiniz.

Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR üzerinden elektronik olarak ya da İŞKUR merkezlerine giderek başvurusunu yapabilecek.

Başvurusu kabul edilen adaylar sınav görüşmesine çağrılacak. Alınacak olan kişiler iş kanunu kapsamında işçi olarak istihdam edilecek.

Toplam 13 farklı şehirde istihdam edilmek üzere 461 işçi alınacak. Böylelikle istihdama kısmen de olsa katkı sağlanmış olacak.


Yorumlar