Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

BİM, ŞOK ve A101 market personel alımları ilanlar ve kadrolar İŞKUR'da yayımlandı

BİM, A101 ve ŞOK personel alımı yapacak. Her geçen gün Türkiye çapında yeni eleman alımı için ilan yayınlamaya devam eden marketler zinciri, resmi internet sitesi üzerinde başvuru şartları ve formunu yayınladı. Detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 25 Eylül 2020 14:46

BİM, A101 ve ŞOK personel alımı yapacak. Her geçen gün Türkiye çapında yeni eleman alımı için ilan yayınlamaya devam eden marketler zinciri, resmi internet sitesi üzerinde başvuru şartları ve formunu yayınladı. Detaylar haberimizde...

Türkiye geneli marketler zinciri olan 3 büyük market bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı niteliklerde ve kadrolarda personel alımları yapılacak. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan personel aılmı ilanlarına göre toplamda 374 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı yapılacak. Peki kadro dağılımı nedir? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar.

BİM PERSONEL ALIMLARI:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre BİM personel alımı için Türkiye Geneli mağazalarında görevlendirmek üzere toplamda 315 kişilik kadro ile personel alımları yapılıyor. Söz konusu ilanlara normal ve engelli statüde olan adaylar başvuru yapabiliyor.

Bu kapsamda alımlar, Beden İşçisi, Tır Çekici Şoförü, Diğer Satış Nezaretçisi, Market Elemanı, Şoför Yük Taşıma Elemanı, Depo Görevlisi, Satış Danışmanı, Kasiyer kadrolarında personel alımı yapılacak.

ŞOK PERSONEL ALIMI İLANLARI:

ŞOK Marketler Ticaret Anonim Şirketi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Eskişehir, İstanbul, Van, Kütahya, Zonguldak, kayseri, Antalya, Ankara ve Bartın illerinde yapılacak Bu kapsamda 48 kişilik kadro ile ŞOK Personel Alımı yapacak.

Alımlar Ambar Depo Görevlisi, Depo İşçisi, Forklift Operatörü, Reyon Görevlisi, Beden İşçisi, Parekende Satış Elemanı, Kasiyer ve Satış Danışmanı kadrolarında yapılacak.

A101 PERSONEL ALIMI İLANLARI:

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre A101 market mağazacılık A.Ş. bünyesine 11 kişilik boş kadro ile 1 Depo Görevlisi ve 10 Reyon Görevlisi kadrolarında A101 Personel Alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İlgili BİM, A101 ve ŞOK marketler adaylardan genel olarak en az ilköğreitm mezunu olmak, Alım yapılacak pozisyona göre deneyim sahibi ve bilgisi olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adayalar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Vardiyalı olarak çalışabilecek olmak, Disiplin sahibi olmak gibi niteliklere sahip olan adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirebilecekler. Buna göre esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak İŞYERİ ÜNVANI kısmında market isimlerini yazarak ve ara tuşuna tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz. Söz konusu ilanlara başvuru süreci başlamış olup son başvuru gününe kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir.

Yorumlar