Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

BİM, Migros, A101 ve Şok Binlerce Personel alımları

Türkiye'nin önde gelen perakende satış mağazaları Bim, A101, Şok Mağazaları ile Migros'un yeni personel alımlarına ait detayları haberimizde..

Abone ol
Abone ol 08 Aralık 2019 22:07

Kamu kurumlarına ve özel firmalara personel alım ilanları aktarmaya devam ediyoruz. Buna göre Türkiye genelinde faaliyetlerini 81 il ve 900 ilçe genelinde sürdüren bir çok perakende satış mağazası bulunuyor. Bu firmalardan bir tanesi olan Bim mağazalarının alım yapacağı personel kadroları neler? Başvurular nasıl yapılacak?

BİM PERSONEL ALIMI;

BİM mağazaları personel alımlarını kendi kariyer portalı üzerinden yapıyor. Buna göre başvuru yapmak için adayların https://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx adresine girişi yaparak açıklanan kadrolardan başvuru şartlarına ugun olduğu ilanlara başvuru yapabilirler. Şuanda 46 farklı ilan bulunuyor. Hangi kadrolarda alım yapılacak? Taze Gıda, Kasa, Reyon, İstanbul Bölge Mağazasına (Engelli personel alımı, Kasa Reyon Taze Gıda Beşevler Nilüfer Bursa Kasa Reyon Pendik / Tuzla Bölge Kasa Reyon Depo (Engelli) Mağaza Elemanı (Ankara Yenikent Bölge) Yaşamkent / Çankaya Bölge Taze Bölge Kasa Reyon (engelli)satış Elemanı Muhasebe Kişisel Bakım Perakende Satış Elemanı alınacak.

MİGROS PERSONEL ALIMI;

Perakende sekötrün öncü firmalarından Migros kırtasiye, ziccaciye, gıda, elektronik, kitap kaset, beyaş eşya ve bir çok ürünü satışı yapıyor. Ülke genelinde bir çok ilde mağazaları bulunan mağazalarında yönetici, muhasebe personeli, idari personel, bilişim personeli gibi kadrolarda toplamda 56 ilan açıklandı.
Alım yapılacak kadrolar ise şu şekilde; Kurumsal Satış Uzmanı, Migros Mağazaları Kasap Personeli, Senior Ux/uı Designer, Planlama Uzman Yardımcısı, Ankara İli Sanal Market Elemanı, Mağaza Personeli, Soğutma Teknisyeni, Mağazaları Şarküteri, Sanal Market Elemanı, Migros Kuruyemiş Tezgahtarı, Tezgahtar Personeli, Bütçe ve Raporlama İş Ortağı, Taze Gıda Personeli, Yazılım Test Mühendisi, İnsan Kaynakları Uzmanı, Frontend Yazılım Uzmanı, Migros Kasiyer-Tezgahtar kadrolarında alımlar devam ediyor. Başvurular kariyer portalı üzerinden yapılabilecek. //bit.ly/2DVvrWE

A101 PERSONEL ALIMLARINA BAŞVURULAR;

A101 Türkiye genelindeki mağazalarına personel alımlarını a101 kurusal sayfasında bulunan kariyer başvuru formu üzerinden almakta. İnsan kaynakları departmanlarına yapılacak başvurular için //bit.ly/2DVvrWE adresi üzerinden erişebilirsiniz.

ŞOK MAĞAZALARI PERSONEL ALIMI;

Mağaza elemanı, mağaza yönetici, bölge yöneticisi kadrolarında personel başvuru yapmak isteyen adaylar İnsan kaynakları portalı üzerinden şokta kariyer adresinden yapabilirler.

Yorumlar