Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

BİM Kendi Sitesi Üzerinden Personel Alımı Gerçekleştirecek

Türkiye'nin en önemli marketler zinciri arasında yer alan BİM binlerce kişiye iş ve istihdam sağlıyor.

Abone ol
Abone ol 31 Mayıs 2019 12:16

BİM tarafından yayımlanan personel alım ilanları, firmanın İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından ilan ediliyor. Başvurularda yine BİM'in kendi internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapılıyor.

Türkiye geneli çok sayıda şehir için yayımlanan personel alım ilanlarına farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar için memur personel ve işçi kadroları bulunuyor.

Açık Kadrolar

Birinci Grup Açık Kadrolar: Reklam ve İletişim Asistanı, Bilgi İşlem Asistanı, Gıda Mühendisi, Müdür ve Müdür Yardımcıları,

İkinci Grup Açık Kadrolar;  Depo Personeli, Perakende Satış Elemanı, Taze Gıda Personeli, Meyve-Sebze Personeli, Mağaza Satış Elemanı, Mağaza Mal Kabul Personeli, Kasa Reyon Personeli, Et-Şarküteri Personeli, Kozmetik Personeli, Unlu Mamüller Personeli, Bursa Bölge Mağaza Personeli (Engelli)Mağaza

ALIM YAPILACAĞI İNTERNETTEN İLAN EDİLEN ŞEHİRLER

BİM personel alım ilanları için internet üzerinden yayımlanan ilanlar ile alım yapılacak şehirlerin sıralı listesi.

Artvin, Gümüşhane, Rize, Trabzon, Balıkesir, Çanakkale, Manisa, Afyon, Uşak, Konya, Kütahya, Isparta, Denizli, Van, Ankara, Kırıkkale, İzmir, İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Kocaeli, Mersin.

BİM PERSONEL ALIMINDA ADAYLARDAN HANGİ ÖZELLİKLERİ İSTİYOR?

Her kurum ve firma ilanında olduğu gibi BİM'de personel alım ilanlarında adaylardan çeşitli özelliklere haiz olmalarını istiyor.

Türk vatandaşı olmak, Öğrenim Şartını karşılamak, Askerlik ile ilişiği olmamak, Görevine engel sağlık sorunu bulunmamak, Güvenlik araştırması sonucu olumlu olmak, Esnek-Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip olmak.

Müşterileri güleryüz ile karşılamasını ve uğurlamasını, Ürün, etiket, fiyat kontrollerinin reyonda ve kasa noktasında yapılmasını sağlamasını, Reyonda bulunan ürünlerin stok ve sipariş yönetimini sağlamasını ve Ürünlerin reyonlarda sürekli standartlara uygun olarak bulunma işlemlerini yerine getirmelerini sağlamak.

İlana başvuru için tıklayın


Yorumlar