Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

BİM 300 Personel Alımı Yapacak

Önde gelen perakende zincirlerinden olan BİM, bünyesine yeni personeller katmaya hazırlanıyor. 

Abone ol
Abone ol 10 Şubat 2019 22:25

Geçtiğimiz günlerde de duyurduğumuz personel alımıyla gündeme gelen BİM, şuan itibariyle 300 personeli bünyesine katmaya hazırlanıyor. 

Sağlık problemi bulunmayan, mesai saatlerine uyum sağlayacak, takım çalışmasına yatkın, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, askerlik hizmetini yapmış ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olmak, herhangi bir suçtan ötürü hüküm giymemiş olmak, sağlık raporunu belgeleyebilecek olmak, iletişim becerisi gelişmiş olmak, güleryüzlü hizmet anlayışını benimsemek, perakende sektöründe kariyer hedefleyen, kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek, mesleki sorumluluklarının farkında olan, vardiyalı sistemde çalışabilecek kişilerin ilanlara başvuruları alınacaktır.

Kadrolar: Kasiyer, Beden İşçisi (Engelli) Reyon Görevlisi, Market Elemanı

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru yapmak isteyen adaylar, aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden ilanlara ulaşabilir, başvurularını yapabilirler. 

Başvuru şartlarını taşımayan ya da taşımadığı sonradan tespit edilen adayların, kazanılmış tüm hakları geçersiz sayılacaktır. Yürütülecek personel alımı süreci için adayların tüm şartları taşımasının yanı sıra İŞKUR üye profillerinin de bulunması gerekmektedir. 

İŞKUR üyeliği bulunmayan adaylar, İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine başvurarak veya online şekilde üyeliklerini açabilirler.


Etiketler 300 personel
Yorumlar