Anasayfa /  Foto Galeri

BİM 19 Kasım 2021 Aktüel Ürünler Kataloğu

GÜNCEL ÜRÜNLERİYLE BİM AKTÜEL LİSTELERİ 19 KASIM 2021 TARİHLİ KATALOĞUNU YAYINLADI. MERAKLA BEKLENEN BİM 19 KASIM 2021 CUMA KATALOĞUNDA ONLARCA ÜRÜNDE İNDİRİM YER ALIRKEN PEK ÇOK ALIŞVERİŞ LİSTESİ DE BAŞTAN YAZILDI. MÜŞTERİLERİN İLGİSİNİ CEZBEDEN YENİ BİM KATALOĞU İÇİN İNCELEMEMİZ BAŞLIYOR.

BİM 19 Kasım 2021 Aktüel Ürünler Kataloğu - Sayfa 1

Bim Aktüel kataloglarının bezediği 19 Kasım 2021 Cuma indirimleri her kesime uygun fırsatı ve kaliteli ürünleriyle tüketicinin karşısına çıkıyor. Bim 19 Kasım 2021 kataloğunda bulunan onlarca üründe çok önemli fiyatlar sunan Bim Aktüel bu haftayı müşterileri için önemli bir hafta olarak nitelendiriyor. İncelemeye aldığımız bu hafta cuma kampanyaları hakkında merak edilenleri sıralama vakti…

BİM 19 Kasım 2021 Aktüel Ürünler Kataloğu - Sayfa 2

Türkiye’nin en kaliteli ve öncü marketlerinden BİM’den yepyeni bir katalog müşterisine sunuldu. İçerisinde ankastreden oyuncağa, züccaciye ürünlerinden tekstil ürünlerine ve tek fiyatlı plastik ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesiyle Bim fırsatları incelemeye değer görünüyor.

İlk üründen son ürüne tüm detayları ele alalım: Uzun süredir ısrarla istenen ve pek çok Bim müşterisinin beklediği beyaz ankastre set nihayet geliyor. Kumtel Beyaz Ankastre Set 1.999 TL fiyatıyla bu hafta Bim’de yerini alıyor. Beyaz renkte davlumbazı, ocağı ve fırını bulunan bu ankastre set ile hem şık bir mutfağa hem kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz. Kaliteyi anlatmaya başladığımıza göre Fakir markasına da değinmek gerek. Bim 19 Kasım 2021 kataloğunda Fakir markalı ürünlerde indirim var. Fakir Atria Elektrikli Süpürge 699 TL fiyatıyla sizlerle buluşuyor.

Bu hafta sizlerle olması beklenen pek çok farklı FAKİR markalı ürün de müşterisini bekliyor. Bir başka üründe ise Fakir DB1109B Buharlı Ütü 229 TL gibi çok uygun bir fiyata alıcı bekliyor. Aynı markalı olarak Fakir Erkek Bakım Seti ise 149 TL fiyatla listede yerini alıyor.

BİM 19 Kasım 2021 Aktüel Ürünler Kataloğu - Sayfa 3

Kesinleşen indirimler arasında züccaciye, tekstil ürünlerinin yanında ev ortamında gerekli pek çok ürün de yer alıyor. Casilda Home 3 Katlı Tekerlekli Kurutmalık 169 TL fiyatıyla Bim Aktüel Kataloğu ürünlerinden oluyor. Ayrıca Mr.Green Deterjan Hazneli Mop 89,90 TL fiyatlı olarak sizlerle buluşuyor. Casilda Home Ayaklı Tuvalet Kağıtlığı 29,90 TL ve Vantuzlu Banyo Taburesi 32,90 TL olarak hafta fırsatları arasına giriyor.

Oyuncaklarda da büyük indirimler ve çeşitlilik bulunuyor. Barbie Öğretmen Bebek 59,90 TL, Uçar Oyuncak 38 Parça Kutulu Oyuncak Bloklar 24,90 TL ve Zıplayan Hamur Çeşitleri 9,90 TL’den satış bekliyor. 19 Kasım 2021 Bim kataloglarında merakla beklnen bir diğer üründe ise Martı Çocuk Koparmalı Boyama Kitapları 4,50 TL ile sizlerle oluyor. Oyuncaklar arasında Buldum Kutu Oyunu 29,90 TL fiyatlı olarak satılırken Büyük Boy Hikaye Kitabı Çeşitleri 69,90 TL fiyatlı olarak geliyor. Tüm bu ürünlerin yanında daha anlatmadığımız pek çok yeni ürün de bulunuyor. Derinleşemesine incelemeye devam ediyoruz.

BİM 19 Kasım 2021 Aktüel Ürünler Kataloğu - Sayfa 4

Bim 19 Kasım 2021 Aktüel Ürünler kataloğu indirim listelerine konu olan fırsatlarıyla yemek odanızı oluşturuyor. Yemek Masası 399 TL fiyatla gelen ilk ürün olurken bu ürün kayın ağacından imal edilmiş olduğu belirtilmiş. Suya dayanıklı olan bu ürünü aynı özelliklere haiz olan Bench 299 TL fiyatla takip ediyor. Şık tasarımıyla dikkat çeken bu ürünü aynı biçimde özelliklere sahip Sandalye 189 TL fiyatla sizlerle buluşuyor. Tüm bu ürünler gerek evini değiştirmek isteyenlere gerekse çeyiz düzenlere müjde niteliğinde… 

Bim Aktüel 19 Kasım 2021 Cuma indirimleri arasında Kütahya Porselen markalı ürünlerden Kütahya Porselen 12 Kişilik Rölyefli ve Fileli Porselen Yemek Takımı 479 TL fiyatla alıcı bekliyor. 12 kişilik 51 parça olan ürün 2 farklı desen seçeneğiyle satılıyor. Ayrıca tekli olarak Kumtel Beyaz Cam Set Üstü Ocak 499 TL fiyatla alıcı bekliyor. Tekstil ürünlerinde büyük fırsatlar yakalamak isteyenlerin adresi Bim’de Kaymaz Taban Yolluk 79,90 TL, 8 Bölmeli Çok Amaçlı Dolap 299 TL’den alıcı bekliyor. Tekstil ürünlerinde Kapüşonlu Lüks Eşofman Takımı Kadın 129 TL fiyatla alıcı beklerken Kadınlar için pantolon, pijama takımı, mont gibi ürünler indirime giriyor. Ev elektroniğinde Fakir Rendeli Blender Seti 319 TL, Heifer Işıklı Kettle 119 TL’den satılıyor. Kış aylarının vazgeçilmezleri için gerekli olan Presmix Meyve Presi 169 TL’den sizlerle buluşuyor.

19 Kasım Bim kataloğu içerisinde bulunan bir başka üründe Kumtel Çift Taraflı Isıtıcı 169 TL ve Hisar Optima Granit Sahan + Tava Seti 169 TL’den satılıyor. Bir başka Aktüel Ürünler kataloğu ürününde ise Tek Fiyat Plastik Ürünler 4,50 TL fiyatla alıcı bekliyor. Tüm bu yaptığımız inceleme size yol gösterirken nihai ve kesin bilgiyi almak için resmi adres bim. com. tr ‘yi ziyaret edin. İndirimli günler dileriz.