Anasayfa /  Foto Galeri

Billur Kalkavan'dan sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında flaş açıklamalar!

59 yaşındaki sanatçı Billur Kalkavan'ın akciğer kanserine yakalandığı, yaklaşık 1.5 aydır tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Kalkavan, bu süreçte kendisine en çok sorulan sorunun sevgilisi Buğra Bahadırlı'nın kendisinden ayrılıp ayrılmadığı olduğunu belirtti. Billur Kalkavan Buğra Bahadırlı hakkında ilk kez konuştu.

Billur Kalkavan'dan sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında flaş açıklamalar! - Sayfa 1

Kansere yakalandığı ortaya çıkan Billur Kalkavan kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı ile ilgili konuştu. Buğra Bahadırlı'nın kendisinden ayrılıp ayrılmadığı sorularını çok aldığını söyleyen Billur Kalkavan yaptığı açıklamada "Çoğu erkek böyle bir durumda kaçardı" dedi.

Billur Kalkavan'dan sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında flaş açıklamalar! - Sayfa 2

Billur Kalkavan son hali ortaya çıkınca akciğer kanserine yakalandığını açıkladı. Kalkavan, bu süreçte kendisine en çok sorulan sorunun sevgilisi Buğra Bahadırlı'nın kendisinden ayrılıp ayrılmadığı olduğunu belirtti.

Billur Kalkavan'dan sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında flaş açıklamalar! - Sayfa 3

Kansere yakalanan Billur Kalkavan HaberTürk'ten Mehmet Çalışkan'a yaşadıklarını anlattı. 

Billur Kalkavan'dan sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında flaş açıklamalar! - Sayfa 4

Billur Kalkavan, nisan ayında bir gün nefes alırken canı acıyınca üşüttüğünü sansa da rahatsızlığı geçmeyince koronavirüsün ciğerlerinde hasar bıraktığını düşünerek kontrole gitti. Doktoru, ciğerlerinin röntgenini çektikten sonra sol akciğerinde görülen kütle nedeniyle tomografiye girmesini istedi.