Anasayfa /  Foto Galeri

Bill Gates'in damadı Nayer Nassar'ın mesleği herkesi şaşırttı!

Microsoft'un kurucusu milyarder iş adamı Bill Gates'in en büyük kızı Jennifer Gates, 4 yıldır birlikte olduğu Mısırlı jokey sevgilisi Nayel Nassar'dan evlenme teklifi aldı.

Bill Gates'in damadı  Nayer Nassar'ın mesleği herkesi şaşırttı! - Sayfa 1

Dünyanın en zengin 2. ismi olan Bill Gates'in 23 yaşındaki kızı Jennifer Gates, 4 yıldır birlikte olduğu 28 yaşındaki jokey sevgilisi Nayel Nassar'dan evlenme teklifi aldı.

Bill Gates'in damadı  Nayer Nassar'ın mesleği herkesi şaşırttı! - Sayfa 2

Geçtiğimiz çarşamba günü paylaşım yapan Bill Gates'in kızı Jennifer, "Nayel Nassar, sen nasıl bir şeysin! Birçok ortak tutkumuzdan biri olan en anlamlı yerde beni şaşırttın, ayaklarımı yerden kestin" notuyla paylaştı ve devam etti: "Hayatımızın geri kalanını öğrenmek, büyümek, gülmek ve birlikte sevmek için sabırsızlanıyorum. Evet, milyonlarca kez evet! AHHH !!!"

Bill Gates'in damadı  Nayer Nassar'ın mesleği herkesi şaşırttı! - Sayfa 3

Nişanlısı Nayel de paylaşım yapıp şunları yazdı: "EVET DEDİ! Dünyanın en şanslı ve en mutlu adamı gibi hissediyorum. Jenn, sen hayal edebileceğim her şeysin.. ve çok daha fazlası. Hayat denen bu yolculukta birlikte büyümeye devam etmek için sabırsızlanıyorum ve artık sensiz bir hayatı hayal bile edemiyorum. Seni senden daha çok seviyorum hayal edebiliyor ve her gün bana rüya gibi hissettirdiğin için teşekkür ederim."

Bill Gates'in damadı  Nayer Nassar'ın mesleği herkesi şaşırttı! - Sayfa 4

Mısırlı zengin bir ailenin çocuğu olan 28 yaşındaki Nayel Nassar, tüm servetine rağmen bambaşka bir alanda profesyonelleşti.