Anasayfa /  Foto Galeri

Bilim Kurulu Üyesi Prof.Dr.Ateş Kara uyardı!

Bilim Kurulu Üyesi Ateş Kara uyardı!Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, pandemi süresiyle ilgili konuştu hayatın normale döneceği tarihi söyledi. Kara, belirtilen tarihin kurallara sıkı sıkı uyulması halinde gerçekleşeceğini ifade etti.

Bilim Kurulu Üyesi Prof.Dr.Ateş Kara uyardı! - Sayfa 1

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, açıklanan son rakamların pandemi süreciyle ilgili olumlu sinyaller verdiğini; ancak önümüzdeki günlerde açıklanacak rakamların salgının pik noktasıyla ilgili daha net bilgi vereceğini söyledi.

Kara, kurallara uyulması halinde Mayıs sonu veya Haziran başında hayatın normalleşebileceğini ifade etti.

Bilim Kurulu Üyesi Prof.Dr.Ateş Kara uyardı! - Sayfa 2

Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara NTV'de virüs hakkında merak edilenleri yanıtladı. Açıklanan son rakamların pandemiyle ilgili olumlu bir tablo sunduğunu; ancak yarın (bugün) gelecek rakamların önemli olduğunu kaydetti. 

Bilim Kurulu Üyesi Prof.Dr.Ateş Kara uyardı! - Sayfa 3

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı kurallara uyulması gerektiğini de belirten Kara, alınan tedbirlere uyulması halinde Mayıs sonu veya Haziran başında hayatın normalleşebileceğini kaydetti.

Bilim Kurulu Üyesi Prof.Dr.Ateş Kara uyardı! - Sayfa 4

İşte Kara'nın açıklamalarından bazı satır başları;

Eğer filtresi düzenli temizleniyorsa çok ciddi bir sorun yaratmıyor. Eğer düzenli temizlenmezse ve bakımı yapılmazsa enfeksiyon olarak klima sıkıntı yaratabilir. Ama gerçek yaşamda bu oldukça düşüktür.