Anasayfa /  Ekonomi

Bilgi Teknolojileri Kurumu personel alımı ne zaman ve şartları neler?

Bilgi Teknolojileri Kurumu en az lise mezun 15 personel alacak. Peki Bilgi Teknolojileri Kurumu personel alımı ne zaman ve şartları neler?

Abone ol
Abone ol 07 Mart 2022 13:46

İŞKUR resmi web sayfasında yayınlanan ilanlara göre Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu sürekli kadroda 15 personel alınacak.

Adaylar başvurularını 11 Mart 2022 tarihine kadar İŞKUR internet sitesi üzerinden çevrimiçi, İŞKUR hizmet noktalarından şahsen ve Alo 171 hattı üzerinden telefonla yapacakla.

5 güvenlik görevlisi, 8 temizlik görevlisi, 1 bulaşıkçı ve 1 aşçı alınacak.

ADAYLAR İÇİN KURA İŞLEMLERİ

Adaylar için kura çekimi 17 Mart 2022 tarihinde 14:00 – 15:00 saatleri arasına Bilgi Teknolojileri Kurumunda yapılacaktır.

Güvenlik Görevlisi alımı için aranan nitelikler (Silahlı)

En az Lise mezunu olmak, 18 – 30 yaş arasında olmak, 5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun 14üncü maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimini başarıyla tamamlamış olmak, Belirtilen il ve ilçede ikamet ediyor olmak.

Temizlik Görevlisi alımı için aranan şartlar

En az Lise mezunu olmak, 18 – 30 yaş arasında olmak, Temizlik işlerinde çalışmaya elverişli olmak, Belirtilen il ve ilçede ikamet ediyor olmak.

Bulaşıkçı alımı için aranan özellikler

En az Lise mezunu olmak, 18 – 30 yaş arasında olmak, Bulaşık işlerinde çalışmaya elverişli olmak, Belirtilen il ve ilçede ikamet ediyor olmak.

Aşçı alımı için aranan şartlar

En az Lise mezunu olmak, 18 – 30 yaş arasında olmak, Mesleki ve teknik bir lisenin aşçılık ile ilgili bölümlerinden veya turizm ve otelcilik eğitimi veren liselerden mezun olmak veya aşçılık yapmaya yetkinliği olduğunu gösterir Kurumların (MEB, MYK vb.) verdiği aşçılık sertifikasına sahip olmak, Belirtilen il ve ilçede ikamet ediyor olmak.

Yorumlar