Anasayfa /  Spor

Beşiktaş'tan yılın transferi!

Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ın önceliği etkili bir golcü oyuncuyla anlaşmak. Batshuayi'nin yerine bir forvet istediğini sezon sonunda açık bir şekilde ifade eden Valerien Ismael, aradığı golcüyü buldu.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 23 Haziran 2022 12:43

Geçtiğimiz sezon taraftarına hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, yeni sezona iddialı girmek için kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti.

ANLAŞMA TAMAM İSTANBUL'A GELİYOR

Valerien Ismael'in transfer raporları doğrultusunda ilerleyen yönetim, gol yollarındaki sıkıntıları gidermek adına alternatif isimler için resmi adımları atmaya başladı.

CABRAL TRANSFERİNDE SON DURUM

27 Haziran'da başlayacak kampa en az bir forvet transferini yetiştirmeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, dört koldan transfer taarruzuna başladı.

WEGHORST İÇİN BEKLEMEYE GEÇİLDİ


Yaklaşık 10 gündür Beşiktaş'ı oyalayan giyen Hollandalı santrfor Wout Weghorst, Borusia Dortmund ve Eintracht Frankfurt'tan beklediği teklifleri alamadı. Dortmund 35 milyon Euro'ya Sebastien Haller'i kadrosuna katarken, Frankfurt da Lucas Alario ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Burnley forması giyen futbolcunun önünde iki seçenek bulunuyor: 'Beşiktaş'ta 11 oyuncusu olmak ya da başka bir kulüpte yedek kalmak.' Weghorst'a 2022 Dünya Kupası'nda Hollanda kadrosunda olabilmek için Kartal 11 garantisi verirken, başka bir kulübe gitmesi durumunda yedek kalacak. Siyahbeyazlılar 29 yaşındaki forvete 2.7 milyon Euro maaş teklif etmişti. Oyuncunun net kararı iletmesi için beklemeye geçildi...

BEŞİKTAŞ'TAN YILIN HAMLESİ: MULEKA


Bologna'da oynayan Marko Arnautovic ve Benfica forması giyen Haris Seferovic için nabız yoklasa da siyah-beyazlıların asıl hedefi tanıdık bir isim: Jackson Muleka...

Rota; geride kalan sezonda Kasımpaşa'da gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken 22 yaşındaki futbolcuya kırıldı.

RESMİ ADIMLAR ATILDI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de "Muleka gündemimizde var" diyerek açıkladığı oyuncu için resmi adımlar atılmaya başlandı. Siyah-beyazlıların, tapusu Standard Liege'de bulunan oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama üzerinden görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

BELÇİKA EKİBİ TEKLİFE SICAK BAKTI


Belçika ekibinin de bonservis gelirinin %50'sini Muleka'yı transfer ettiği Mazembe kulübüne vereceği için Beşiktaş'ın önerisine sıcak baktığı vurgulandı. Kartal'ın, Standard Liege'e teklifi ise 1.5 milyon Euro kiralama ücretiyle birlikte 3 milyon Euro bonservisten oluşuyor. Belçika kulübünün de öneriyi değerlendirmeye aldığı ve cevabını en yakın zamanda Beşiktaş'a ileteceği belirtildi.

 

Yorumlar