Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'tan Welinton ve Atiba’nın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Siyah-beyazlıların dün oynadığı Başakşehir müsabakasında oyuna devam edemeyen Welinton’un arka adelesinde kanama ve kısmi yırtık Atiba’nın ise arka adelesinde gerilme ve ödem tespit edildiği duyuruldu.

Abone ol
Abone ol 08 Mart 2022 22:09

Beşiktaş, Welinton ve Atiba’nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Siyah-beyazlıların dün oynadığı Başakşehir müsabakasında oyuna devam edemeyen Welinton’un arka adelesinde kanama ve kısmi yırtık Atiba’nın ise arka adelesinde gerilme ve ödem tespit edildiği duyuruldu. İki futbolcunun Galatasaray derbisinde forma giymesi beklenmiyor.

Beşiktaş’tan konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig’de Medipol Başakşehir ile oynadığı müsabakada, sağ uyluk arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen Welinton Souza ile aynı müsabakanın ardından sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden Atiba Hutchinson, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesinden geçmiş, Welinton’un uyluk arka adalesinde (semimembranosus) kanama ve kısmi yırtık, Atiba’nın ise uyluk arka adalesinde (semimembranosus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

Yorumlar