Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'tan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye olay gönderme: Oyun bitti çocuklar, şimdi gerçekler! video

Beşiktaş'tan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye olay gönderme! Süper Lig'de 42. hafta sonunda Beşiktaş şampiyonluğa ulaşan takım oldu. Siyah-beyazlılar şampiyonluğu coşkuyla kutlarken en yakın rakipleri Galatasaray ile Fenerbahçe'ye de gönderme yapmayı ihmal etmedi.

Abone ol
Abone ol 16 Mayıs 2021 07:16

Beşiktaş'tan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye olay gönderme!

Beşiktaş'tan şampiyonluk sonrası olay yaratan paylaşım... Süper Lig'de 42. hafta sonunda Beşiktaş şampiyonluğa ulaşan takım oldu. Siyah-beyazlılar şampiyonluğu coşkuyla kutlarken en yakın rakipleri Galatasaray ile Fenerbahçe'ye de gönderme yapmayı ihmal etmedi. Galatasaray'ın derbi galibiyeti sonrası paylaştığı videoya adeta misilleme yapan Beşiktaş, "Bird Hunter" oyunun farklı bir versiyonunu "Oyun bitti çocuklar, şimdi gerçekler! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!" ifadeleriyle yayınladı.

Süper Lig'de 42. hafta sonunda Beşiktaş şampiyonluğa ulaşan takım oldu. Siyah-beyazlılar şampiyonluğu coşkuyla kutlarken en yakın rakipleri Galatasaray ile Fenerbahçe'ye de gönderme yapmayı ihmal etmedi.

Galatasaray'ın derbi galibiyeti sonrası paylaştığı videoya adeta misilleme yapan Beşiktaş, "Bird Hunter" oyununun farklı bir versiyonunu "Oyun bitti çocuklar, şimdi gerçekler! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!" ifadeleriyle yayınladı.

 

 

Yorumlar