Anasayfa /  Spor

Beşiktaş'ta flaş ayrılık!

Beşiktaş transfer haberi...Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 09 Haziran 2022 12:24

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor...

RESMİ AÇIKLAMA! İMZALAR ATILDI

Teknik direktör Valerien Ismael'in istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar bir yandan da kadrodaki oyunculara gelen teklifleri değerlendiriyor.

F.BAHÇE'DE MÜTHİŞ OPERASYON

Gelecek sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak olan Beşiktaş, iyi bir kadro oluşturmak için ince eleyip sık dokuyor. Transferde çalışmalar devam ederken, siyah beyazlı yıldız oyuncuya flaş bir teklif geldi. Yıldız oyuncuya gelen teklife olumlu yanıt veren Kartal'ın bu transferden kazanacağı rakam da belli oldu.Üç sezon önce Beşiktaş ile başlayan hikâyesine 3 kupa sığdıran, başarısıyla birlikte genç yaşta Beşiktaş'ın vazgeçilmezi olan ve Milli Takım'a kadar yükselen Rıdvan Yılmaz, Almanya yolcusu... 21 yaşındaki sol bek için ilk teklifini mayıs ayında yapan Eintracht Frankfurt, siyah-beyazlı kulübün revize talebine olumlu yanıt verdi.

UEFA Avrupa Ligi'nin son şampiyonu olan Alman ekibi, milli futbolcu için Beşiktaş'a 4.5 milyon Euro bonservis ve 1.5 milyon Euro'yu bulan bonus ile birlikte sonraki satıştan yüzde 20 pay teklif etti. 

ALMANYA'YA EV BAKMAYA GİDECEK

Beşiktaş yönetimi, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan ve Avrupa'ya transfer olmak isteyen Rıdvan'ın yolunu açmak için 6 milyon Euro'yu bulan teklife prensipte 'Evet' dedi.

İki kulüp arasında detayların görüşüldüğü belirtilirken transferin kısa süre içerisinde imzaya dökülmesi bekleniyor. Bu arada Rıdvan'ın Almanya'ya ev bakmaya gideceği belirtildi.

Genç yıldızla, İtalyan temsilcisi Torino da ilgilenmiş ancak 4 milyon Euro'luk teklifini yükseltmeyince anlaşmaya varılamamıştı. 

Yorumlar