Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu!

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Önder Karaveli ile sözleşme imzaladı. Başkan Ahmet Nur Çebi, Ceyhun Kazancı'yı sportif direktörlüğe getirdiklerini açıklarken "Teknik direktörümüz Önder Karaveli'dir" dedi.

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2022 12:45

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Önder Karaveli ile sözleşme imzaladı. Başkan Ahmet Nur Çebi, Ceyhun Kazancı'yı sportif direktörlüğe getirdiklerini açıklarken "Teknik direktörümüz Önder Karaveli'dir" dedi.

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Önder Karaveli ile basın önünde sözleşme imzaladı.

Toplantıda ilk sözü alan Başkan Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları şöyle: "Ahmet Çalık'a rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Nur içinde yatsın, ailesine sabırlar diliyorum.

'Bu işin takipçisi olacağız'

25-26 Aralık'ta yapılan genel kurula katılan herkese teşekkür ediyorum. İki mali genel kurul yapıldı. İkisinde de Beşiktaş'ın şeffaf olmasına hassasiyet gösterdik. Şeffaf olmaya devam edeceğiz. Camiamızın ısrarla talep ettiği rapor, mali genel kurulda üyelerimize arz edilmiştir. Sonucu neyse sonuna kadar gideceğimiz, Türk adaletine güvendiğimizi arz etmek istiyorum. Bütün Beşiktaşlılar, bu işin takipçisi olacağımıza inansın.

'4 kupa Beşiktaş'ın hakkıydı'

Pandemi şartlarına rağmen, bir sezonda 3 kupa kazandık. Bunun benim için de bir gurur kaynağı olduğunu belirtmek istiyorum. Bu bir ekip işiydi, hep beraber başardık. Ailemle bu gururu ölene kadar yaşayacağımı belirtmek istiyorum. Kadınlarımızın da müzeye koyduğu kupaları düşününce... Tarihte, müzede yerini almıştır. Yazmayla, çizmeyle, birilerine mal edip birilerine etmeme gibi davranışlarla bir şey değiştiremeyeceklerdir. Bu 4 kupa, Beşiktaş'ın hakkıydı.

Hakem tepkisi

Sıkıntılı bir süreç halen devam ediyor. Biz nasıl cezayla susturulmaya çalışılıyorsak, işini yapamayan hakemlere de cezalar verilmeli. Daha önce de söyledim: Ödül var, ceza yok. Böyle bir sistem olmaz. Hakem arkadaş hata işlemişse cezası gerektiği kadar olmalı. Yapılan çalışmalara bakarak, önümüzdeki seneden itibaren hakemlerle ilgili sıkıntıların minimize edileceğine inancım tam. Ama önümüzdeki seneyi kurtaracağız derken, bu yılı gözden çıkaralım demek değil.

'Bu işten kim menfaat ediyor?'

Fenerbahçe başkanımız konuşuyor, Galatasaray başkanımız konuşuyor, ben konuşuyorum, herkes konuşuyor. Herkes şikayet ederken, anlamadığım bir şey var. Bu işten kim menfaat ediyor? Menfaatlendiği iddia edilen birileri varsa, onların da reddetmesi gerekir. Onların da bu niyette olacağından şüphem yok. En azından büyük maçlara yabancı hakem getirelim dedik diye birileri Beşiktaş'a zarar vermeye mi çalışıyor?

'VAR hakemi yanlış yapıyorsa kasıtlı yapıyordur'

VAR hakeminin hata yaptığını kabul edemezsiniz. Yanlış yapıyorsa kasıtlı yapıyordur. Buradan TFF'yi uyarıyorum.  Artık VAR hakemleri, orta hakemlik yapmamalı. Artık Beşiktaş'a yapılacak her türlü hatanın daha da şiddetle karşısındayım. Gerekirse 1 yıl cezaysa 1 yıl. Yöneticilikten men edileceksem de artık beni susturamayacaklarını, artık hiçbir takıma hata yapmamaları gerektiğini hakem kardeşlerime ifade ediyorum.

'Önder Karaveli teknik direktörümüzdür'

Önder Karaveli teknik direktörümüzdür. Hocamız büyük bir projenin bir parçası olmaya devam edecektir. Beşiktaş artık öz kaynaklarıyla beslenen bir planı başlatmıştır. Altyapıdaki çocuklarımızın daha sağlıklı imkanlarda çalışacağı bir ortam sağlayacağız. Hocayı da, sportif direktörü de bulduk.

Ceyhun Kazancı sportif direktör oldu 

Ceyhun Kazancı'nın şu andan itibaren sportif direktör olduğunu ilan ediyorum. Kendisine çok güveniyorum. Kendisi Galatasaray Lisesi mezunu. Elbette bir liseden mezun olacaktı. Galatasaray Lisesi'nde okuyup Beşiktaşlı kalabilmek zordur. Başardığın için teşekkür ediyorum. Bu eleştiriler gereksiz.

 

Yorumlar